Pagini

duminică, 28 noiembrie 2010

Ce pana mea de oaie?!

În mai puţin de o oră va începe meciul serii în Europa, Asia Centrală, Triunghiul Bermudelor şi Oceania: Steaua Bucureşti - CFR 1907 Cluj.
Dacă la clubul feroviar există obscure neclarităţi referitoare la adevăratul creier de "interimar" care gândeşte şi proiectează pe teren primul 11 (unii storcători de surse de încredere preferând să arate cu degetul mai degrabă spre lojă, spre telefonul mobil sau spre presupusa foaie de hârtie fircălită cu caractere gotice pe care Alin Minteuan ar ţine-o în buzunarul de la piept, lângă licenţa "A" de antrenor), la gazde situaţia este mult mai limpede, responsabilităţile mult mai bine conturate în fişa postului. Profitând de recenta infuzie de sânge de MM (a nu se citi Maramureş!) proaspăt dializat, la nivelul conducerii, patronul Gheorghe "Gigi" Becali a pregătit cu minuozitate o coregrafie grandioasă, menită să-i intimideze şi să-i inhibe pe jucătorii campioanei încă de la trecerea prin Pipera în drumul spre stadion...

9 comentarii:

  1. Cea mai faina faza, cj! Grozava, zau asa! Imi dai voie s-o preiau ca si fotografie de profil pe facebook? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...cred ca coregrafia de care vorbesti a fost pe Valea Oltului :D ,Noroc ca baietii au venit cu airplanul si nu s-au lasat intimidati...de la 10.000 de metrii patrati sau cubici totul pare altfel ,mai in alb-visiniu

    RăspundețiȘtergere
  3. @Albu - Crezi ca facebook-ul are "fata" de asa coregrafie? Oricum, poti sa folosesti "poza", ca pravalia mea e deschisa tuturor, ca un economat!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dantesc - Sincer sa fiu, la un moment dat credeam ca iar au luat-o din gresala pe Valea Plangerii...

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.facebook.com/album.php?profile=1&id=100001009821459 , cu copyright si tot tacamul. Deci MM e un fel de Flutur pentru Jiji?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Albu - Ti-ai facut facebook-ul de oaie?...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca cineva trebuia s-o faca si pe asta. Il fac de rusine pentru o cauza nobila, nu? :)

    RăspundețiȘtergere