Pagini

miercuri, 24 noiembrie 2010

Comentariul unui suporter ceferist

koppándiz a scris astăzi...

"Jenant, penibil, ridicol, rușinos! - acestea sunt primele cuvinte pe care le pot scrie.
Am mai postat la comentariul lui Albusibiu de după meciul cu Bistriţa din Cupă despre prăbușirea unui mit - mitul civilizației CFR-iste! - prin: comportamentul antrenorului (1. certarea lui Costa pentru că a dat  mingea afară, din fair-play, la meciul cu Bayern; 2. fugărirea arbitrilor la meciul cu Bistriţa; 3. vandalismul de aseară); comportamentul jucătorilor (cu frustrarea, violența şi neputința de pe teren); comportamentul conducătorilor clubului (declarații necivilizate şi hazardate gen Gigi şi Iancu); comportamentul unor oameni din galerie (bătăi, injurii).

Nu acesta este CFR-ul pe care-l iubesc, nu aceasta este exprimarea (din teren şi în afara lui) pe care o doresc! Sunt un suporter “civilizat” al CFR-lui şi aşa voi rămîne!
Locuiesc în Lupeni, județul Hunedoara, unde sunt înconjurat de foarte mulți olteni. De fapt, Valea-Jiului este invadată de olteni. Un vecin, bun prieten, oltean, mi-a spus la instalarea lui Cîrţu: “a fost pus cu o intenție clară (de către Ligă şi acceptat de conducătorii noștri): destrămarea CFR-ului!”. Nu l-am crezut, am rîs, dar acum se poate recunoaște un sîmbure de adevăr…
Dragi suporteri! Apreciez foarte mult devotamentul vostru! Al celor ce scriu/comentează pe bloguri - cu bună intenție -, dar mai ales al celor care scriu pe propriul blog (Albusibiu, Chefere  etc.). Felicitări!
În altă ordine de idei: eu, personal, mă dezic de comportamentul domnului Cîrţu. Sper să o facă şi clubul CFR Cluj. Știu că foarte mulți dintre voi împărtășiți aceeași idee. Vrem demisia acestui antrenor pentru comportamentul său (de comportamentul şi exprimarea echipei nici nu mai vorbesc), necivilizat şi incompatibil cu tot ceea ce înseamnă CFR. Propun semnarea unei petiții online prin care să cerem acest lucru în numele suporterilor!
Cu stimă şi respect:
koppándiz, din Lupeni, HD"


http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_demiterea_lui_sorin_cartu_de_la_cfr_cluj-p17937057.html

2 comentarii:

  1. nu s-ar putea amâna petiția până luni?
    de ce să fim răi și să-i răpim plăcerea de a distruge și în Ghencea câte ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. @deaduralex - Rascoalele si revolutiile nu se reprogrameaza din cauza timpului nefavorabil. Si apoi, exista riscul de a castiga in Ghencea cu 7-0 si i se iau masurile pentru statuie.

    RăspundețiȘtergere