Pagini

miercuri, 24 noiembrie 2010

Ediţie specială: Sorin Cârţu demis!

Cu puţin timp în urmă, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul CFR 1907 Cluj a anunţat demiterea antrenorului Sorin Cârţu de la cârma echipei din Gruia. Decizia este, fără îndoială, neplăcută şi pentru conducerea clubului, dar era singura soluţie, singura opţiune posibilă pentru ieşirea onorabilă dintr-o situaţie fără precedent, cu care nimeni dintre cei care simt căldură în inimă pentru CFR nu se putea mândri.
Le mulţumesc lui Sorin Cârţu şi colaboratorilor săi pentru lucrurile bune făcute la CFR şi le doresc mai mult succes în carieră, de acum încolo! Sper să avem puterea să învăţăm ceva din evenimentele ultimei perioade, pentru a nu mai repeta la nesfârşit aceleaşi greşeli.
Hai CFR! Haideţi să-i oferim suport şi susţinere necondiţionată antrenorului interimar, Alin Minteuan!

Părăsirea stadionului din Gruia de către antrenorii care au pus
punct final etapei CFR din cariera lor a fost întotdeauna dificilă.
Ajunşi la celebra intersecţie "7 străzi", găsirea drumului spre casă
(şi a drumului ulterior în viaţă) a reprezentat o piatră de încercare
pentru fiecare dintre ei...

2 comentarii:

  1. Ok 07...complectare ,o sa te tin un pic mai mult dar nu conteaza,o sa incerc sa transcriu o istorie ,de scurta durata ,dar o istorie legata de suflet,de ce? Fiindca asa simt acum...
    ...anul 2000 an de gratie prin voia lui Dumnezeu si an de gratie si pentru CFR 1907 Cluj de nicaieri darde nicaieri si de niciunde apare un investitor,numele sau Arpad Paskany..pentru noi, fratii mai mici si nebagati in seama,noi care eram undeva prin divizia 3-a ,nevoiasi,mici, abia respirand cu doua randuri de tricouri si 10 mingi,cu un stadion halal gata sa cada iar C.F.R-ul isi pierdea sinele,vagoanele ce echipa de fotbal ? Ati innebunit? ...si,de niciunde apare PROIECTUL CFR !
    Iar eu,suporter harsit in cele multe rele si mai putin bune imi spun : Bine ma,asta e banc! prost! O alta amagire ! dar nu...
    Urcam... C,B,A... (2001,2004,2005) emulatie, spectatori ! Crestere economica ! Romania ! TriGranit! Stadion! Meci cu Benfica ! Bani,proiect CFR !...Intertoto ! Finala !...Muresan ! O roata nebuna,nebuna,nebuna...Primul titlu,prima cupa...Steaua jos,noi sus....vis? realitate? NU ! Mergem inainte !
    Prima "frana" 2009...se clatina economia mondiala ne clatinam si noi...Ba ! v-ati imbatat ! Nu ...las' ca ne revenim...caruselul continua,jucatori,antrenori performanta ! A doua Cupa! BRAVO ! Le-am aratat noi lor !Miticilor !...dar pamantul se invarte,hopa! chiar se invarte?!? Out in 2008 (am fost prea mici),Out in 2009 (bine ma ! Europa league?) ...Merem mai departe,2010 ,ori la bal ori la spital...planeta se scufunda,economia mondiala se intepeneste,state isi declara falimentul ,noi nu si nu HAI CFR! FORTA CFR ! ,Trigranitul nu mai vinde nimic ,sponsori se retrag,nu ne mai echipam in Adidas,Joma scrie pe noi ! Inca un titlu,inca o cupa,mai fortam si o super cupa,Nuno e rege ...noi suntem tot mai saraci,mincinosi in saracia noastra dar mandrii Aleeee,Aleee,tot Ardealul Striga Fortza CFR !...Mando pleaca, sa ii dea Domnul sanatate ! Vine Cartu !...dar deja din 2009 suntem in genunchi...mai spargem si un geam ,o emblema cade...noi suntem tot mai tristi si artagosi,urlam unul la altul si nu ne explicam de ce...injuram pe stadion ,scandam trivialitati,ne taram in zoaie,De Zerbi fumeaza,Gabi Muresan e accidentat...ma frec la ochi ...am trait un vis frumos? In ce an suntem mai fratilor? 2000...an de gratie prin voia lui Dumnezeu ...2010?...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dantesc - Criza economica n-a lovit numai la CFR. Doar ca la noi convulsiile se simt mai tare, pentru ca asteptarile sunt imense (Otelul, care era deja in propria criza de ani de zile, parea pana nu demult un tanc rusesc, obisnuit cu frigul si terenul prost).
    Filmul s-a voalat putin, ca nu s-a rupt de tot, odata cu renuntarea la strategia geniala de transferuri facuta cu ajutorul lui Marcel Popescu. Ce jucatori sunt adusi in ultima vreme? Jucatori care vin dupa perioade de accidentari sau alte genuri de probleme (De Zerbi, Bastos etc) sau jucatori care sunt dispusi sa frece si banca de rezerve (Anselmo, Edimar, Diogo). Nimeni nu si-a imaginat ca o sa decada structura de baza a echipei (Cadu, Panin, Tony, chiar Bud), iar rezervele nu sunt de facut performanta cu ele.
    E clar ca pe Cartu l-au luat prin surprindere gravele probleme de la CFR (el chiar credea ca a dat de un Ferrari), dar nu l-a obligat nimeni sa accepte, iar apoi sa ramana. A devenit partas la tot ce se intampla. Iar de platit, a platit nu numai datorita gestului de la Basel, ci si din cauza ca a ratat un obiectiv crucial, atat pentru conducere, cat si pentru unii suporteri. Pentru ca, sunt sigur ca ai observat si tu, exista multi suporteri numai de Champions League printre noi. Pentru ei, competitiile interne nu mai prezinta prea mult farmec.
    De acum, trebuie sa vedem ce se intampla in perioada de iarna, ca sa ne putem da seama ce sperante de viitor sunt. Daca greselile lui Muresan mai pot fi trecute cu vederea, iar omul e dispensabil, greselile lui Paszkany sunt cele care conteaza. Pentru ca finantatorul nu prea mai are loc de gresit.

    RăspundețiȘtergere