Pagini

vineri, 16 septembrie 2011

3 răspunsuri pentru CFR-obsedaţi (I)

Întrebările au fost puse aici
Răspunsurile corecte:
1) Nelson Cabreraîn tricoul echipei chiliene Colo-Colo (nr.33).
Bravo, Anonim 15:46! L-ai identificat foarte rapid! Speram ca nr.7 să vă ia ochii, că prea seamănă cu Sanchez-Prette...


2) Aici am încercat în zadar să vă aburesc, să vă fac să credeţi că e vorba de un fost jucător la CFR, nu antrenor! Vigilentul caneto l-a găsit până la urmă pe Ales Jindra, "principalul" lui Dusan Uhrin la CFR pentru o scurtă perioadă de timp. In 2005, Jindra încă mai juca fotbal, la formaţia austriacă SV Horn. A fost învins de curând de FC Vaslui, în calitate de antrenor secund al echipei Sparta Praga, dar şi-a câştigat locul în quiz datorită victoriei de rămas-bun împotriva echipei moldave, din urmă cu doi ani (4 aprilie 2009, 3-0). O tempora o mores!


3) La ultima întrebare, nu ştiu ce să cred?! Ori nu l-aţi identificat pe preşedintele de club din fotografie, ori... v-a căzut netul şi n-aţi putut răspunde. Mă gândeam că ochii lui o să vă aducă aminte de un jucător important al CFR-ului, Sixto Peralta! Carlos Anibal Peralta este preşedintele clubului argentinian C.A.I. de Comodoro Rivadavia, din Primera B Nacional. Dacă intraţi pe site-ul clubului, să nu vă surprindă dacă daţi şi peste  fotografii cu Mumo. Mă întreb numai ce-o fi fost în sufletul "bătrânului" când fiul său se antrena prin parcuri...


Mulţumesc, prieteni, pentru participarea la un quiz menit să facă timpul să treacă mai uşor până la meciul de luni! Hai CFR!

9 comentarii:

  1. gata, mai încerc o dată.
    la 1, nr. 18 e Sixto Peralta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca n-am raspuns perfect decat la o intrebare,am dreptul sa nu primesc o treime din niciun premiu?

    RăspundețiȘtergere
  3. @caneto - Te asteapta nimeni la sediul inexistent al blogului, ca sa nu-ti ridici partea care ti se cuvine dintr-un premiu lipsa. Cauta adresa cu Google Maps. Mult...
    Poti sa aduci o Grasa de Cotnari (vin, nu femeie), daca tot nu iesi din casa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest quiz e un blat ordinar.

    RăspundețiȘtergere
  5. @flacara.MORENI..., pardon!... @flacara.visinie - Daca nu aduci dovezi in sprijinul afirmatiei revoltatoare, o sa fac plangere la Mitica de la Liga sa te suspende de pe toate stadioanele si blogurile!

    RăspundețiȘtergere
  6. încă n-au fost postate întrebările de la concursul nr. 2, dar eu răspund acum, să fiu sigur că nu găsesc alții răspunsul corect înaintea mea.
    așadar, în fotografia 1: cel cu plete, din stânga, este Hugo Alcântara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Absolut de acord cu flacara visinie
    Sunt sigur ca cj07cfr cauta de zor o poza cu Alcantara,cu plete,sa fie in stanga,neaparat in fotografia 1.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata, baieti. Am gasit poza cu Alcantara. Are chelie, dar o sa-i pun peruca. E al doilea din stanga, dar pe primul o sa-l tai la montaj, ca e EDica... Succes data viitoare la ghicit!

    RăspundețiȘtergere