Pagini

sâmbătă, 5 martie 2011

Nici nu ştim exact cine ne-a bătut


scor final: 1-2

9 comentarii:

  1. Ne-a batut Marius Avram, clona fotbalistica a lui boc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am prins ideea (desi tot el ne-a ajutat sa egalam). Dar nu inteleg ce legatura are Avram cu faptul ca Rada nu stie sa-si lase in offside adversarii? (vezi golul de 1-2)

    RăspundețiȘtergere
  3. El ne-a ajutat sa egalam asa cum i-a ajutat pe timisoreni sa deschida scorul. Legatura lui Avram cu Rada vine via Bastos, care a fost eliminat incorect si ne-a refuzat un penalty evident.

    RăspundețiȘtergere
  4. Indiferent cine ne-a batut,pacat ca am pierdut,nu meritam,pe Avram nu-s suparat(doar imi vine sa-l omor),las sa mai zica lumea si de "unflatu de iancu co cunparat albitri".

    RăspundețiȘtergere
  5. via Bastos, care a fost eliminat incorect si ne-a refuzat un penalty evident.

    din contra, Bastos a cautat sa cada sa primeasca penalty, nu a cazut ca a fost lovit, agatat de aparator. Galben corect acordat, fiind al doilea galben primit, cartonas rosu.

    Penalty nu a fost la Bastos, Bastos a cazut teatral, incercand sa "fure" decizia arbitrului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca Bastos a cazut mai teatral decat Helder, care abia astepta un picior advers ca sa lungeasca in careu. Iar daca la Helder a dat penalty, cu atat mai mult trebuia sa dea la Bastos.

    Alinutz tata, stim ca esti de-al Timisoarei, dar nu e cazul sa faci pe prostul.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ alin analizand faza la Digi Tv,ION CRACIUNESCU!!! a concluzionat ca a fost penalty clar,indiscutabil,evident,indubitabil,de manual.Daca omul asta spune asa ceva in favoarea CFR-ului,ar fi trebuit acordate 3 lovituri de la 11m la acea faza,dar tinand cont ca a vorbit si in defavoarea baiatului lu' sefu' mare de la CCA,se scad doua,3-2=1 penalty clar pentru CFR.

    RăspundețiȘtergere
  8. @caneto - Mersi frumos pentru fair-playul lui Craciunescu. Cand CFR e pe locul 8, iesita din calcule, poate si el sa fie corect. Ba chiar si Becali se revolta cum de nu l-am omorat pe Avram. CFR nu mai este un pericol. Azi-maine devine o echipa simpatica dusmanilor traditionali.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prima oara ca'mi pare rau ca pierdem. HA ! Am zis'o si p'asta !
    Pai cum sa nu ? Tocmai pe cand trageam nadejde ca legam ceva.
    Cat despre Alinutz...e genul care face atat de autentic pe prostul incat ti'e mila. Asa'i Alinutz: Bastos a simulat. Ba chiar mai mult, la contactul cu aparatorul timisorean, a reusit sa simuleze ca zboara din genunchiul lui inspre ..inapoi, ceea ce e conform cu legile fizicii.
    E clar ca'i timisorean.

    RăspundețiȘtergere