Pagini

marți, 8 martie 2011

"Fiara" a murit; trăiască fiara!

Fostul tehnician al echipei CFR Cluj, Sorin "Basel" Cârţu,
a ajuns în Ghencea, la pachet cu noua bancă de rezerve,
mult mai zgârcită în plexiglas, dar la fel de nesigură

6 comentarii:

  1. Degeaba,cand il apuca pe nea Sorin pandaliile,sparge el si plexiglasu' din otel,rupe cu dintii harpoanele din fier forjat,poa' sa fie metalu' din din cel mai tare lemn,nu conteaza.Spre norocul lui,a ajuns totusi la o echipa cu o atmosfera linistita,ce merge brici,cu un patron recunoscut pentru discretia sa,suporteri civilizati,asa ca n-o sa aiba motive de enervare.
    Stie cineva,de cate minute a avut nevoie sa accepte oferta?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ caneto

    nu contează câte minute, că erau de-alea gratuite.
    altfel nu-l mai suna Becali, îi dădea doar un SMS.

    RăspundețiȘtergere
  3. Negocierea s-a purtat astfel (stiu, ca cineva mi-a trimis stenograma la redactie): domnul G.Becali l-a sunat pe domnul S.Cartu pe mobilul fara fir. Acesta a raspuns la telefon, desi mobilul afisa "numar necunoscut, dar asteptat sa sune". Cei doi domni au vorbit si au negociat. Intre timp, domnul S.Cartu s-a urcat in avion, avionul a zburat si a aterizat in Ghencea. Cei doi au incetat convorbirea telefonica si si-au strans mainile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intre timp am auzit de o alta varianta:domnul George Becali l-a sunat pe domnul nea Sorin,acesta avea telefonul inchis,si a raspuns robotul"momentan abonatul nu poate fi contactat,va rugam incercati mai tarziu",la care Becali s-a enervat si a raspuns"auzi cucoana,pe mine nu ma lua cu de-astea,spune-i sa se suie urgent in avion ca vineri avem meci,ma-ntelegi?Zi-i ca echipa e facuta,plexiglasul intarit,maine sa fie aici,m-ai inteles?"Robotul a inteles,nea Sorin la fel.

    RăspundețiȘtergere
  5. In data de 10.03.2011 joi 11:47:42,am primit urmatorul mail:
    "In data de 24.11.2010 19:53 ati semnat petitia:Petitie pentru demiterea lui Sorin Cartu de la CFR.Semnatura dvs este inca inactiva,ea va aparea pe site si va fi de folos petitiei doar dupa ce confirmati semnarea acesteia urmand linkul de mai jos..."
    Ce dracu' sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    caneto, nu te grabi cu confirmarea. mai asteapta putin (un an) sa vezi ce rezultate va avea Cartu si la Steaua, Dinamo, Rapid, Urziceni, Chiajna, Urlati, slatina, Pamatuful de Jos etc.

    RăspundețiȘtergere