Pagini

luni, 21 martie 2011

Alt obiectiv ratat

În urma unui meci disputat ieri în Gruia, echipa Sportul Studenţesc a reuşit să elimine campioana CFR Cluj din lupta pentru evitarea retrogradării, cu scorul de 3-2 la general. Bucureştenii s-au instalat astfel confortabil pe ultimul loc al clasamentului, cu mare avans faţă de principalele urmăritoare. În imagine, bucuria oaspeţilor, în contrast cu amărăciunea eroului negativ la gazdelor, Gabi Mureşan (numai  un gol şi un şut ca o pasă de gol), consolat de eroul neutru al campionatului, Cristi Bud.
După ratarea principalelor obiective ale sezonului (câştigarea Champions League sau măcar locul 3 în grupă; câştigarea campionatului, câştigarea Cupei şi a Supercupei României, titlul de golgeter pentru Cristi Bud, transferuri de 8 milioane ale unor jucători liberi de contract), după refuzarea participării într-o competiţie europeană de mâna a doua, echipa clujeană spune pa! şi luptei pentru evitarea locurilor 15-18. În condiţiile în care CFR rămâne, practic, fără obiectiv, să sperăm că jucătorii şi banca tehnică (cu cei de pe ea) nu vor precupeţi niciun efort şi vor arăta tot ce nu pot pentru o clasare onorabilă pe unul din locurile 6-14. Nu cred că suntem subiectivi dacă afirmăm că acest obiectiv este obiectiv.

6 comentarii:

  1. Mai sunt 12 meciuri de jucat x 3 puncte =36,plus cele 32 din traista,fac un total de 68.Ne ajung sa terminam campionatul pe unul din primele 14 locuri.E un obiectiv realizabil,lotul il permite,s-a vazut si ieri ca in ciuda absentelor de marca E.Dica,E.Dimar,echipa s-a mobilizat scotand in evidenta alte valori E.Kivuvu,E.Diogo,E.Panin,E.Bud,E.Kone,E.Nicoara,E.Hora,E.Tc.

    RăspundețiȘtergere
  2. locuiesc in orasul in care cele doua echipe U si CFR (sau in ordine inversa) sunt iubite si hulite in aceeasi masura (plus minus ceva). din punctul meu de vedere nu am nici un sentiment pentru nici una din acestea. totusi ma intreb in cazul in care se va concretiza tranzactia din Gruia, va trebui sa ma transform intr-un sustinator al echipei vecine? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @daniel rus - Am citit de 2 ori comentariul si am ramas nitel confuz. Nu mi-e clar despre ce "tranzactie" este vorba. Fiind putin cam departe, la mine barfele ajung mai greu. Poate prin Cluj sa adie vorbe prin aerul de primavara. Daca e vorba cumva de o "tranzactie" foarte importanta, chiar megaultraimportanta, ce sa zic? Exista viata si dupa Paszkany... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti mijlocas ofensiv,dar usor de anihilat ,fiindca desi driblezi bine dupa un timp devii previzibil,deci usor de anihilat.
    In viata da,exista mai multe nuante de culori dar definitorii sunt doar cateva ,ele dau "trendul" (ce termen tampit) iar cand le amesteci devii zugrav nicidecum pictor...si nu mai vreau sa nuantez

    RăspundețiȘtergere
  5. @CJ-07-CFR tranzactie personala care m-ar face locuitor al Clujului in cartierul Gruia, devenind asa vecin cu echipa CFR

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dantesc - Sa asteptam inca putin pana mor si apoi sa hotarasca posteritatea daca am fost zugrav sau pictor (oricum, nu de biserici).
    @daniel rus - Ahaaa! M-am lamurit. Solutia este simpla: daca nu ai un alt club preferat (FC Bihor, de exemplu), poti INCERCA sa devii fan al CFR-ului. Incepi ca simplu spectator si poate te ia valul. Asta daca pentru tine e important in viata sa sustii vreo echipa de fotbal. Un text recomandat a fi citit, scris de un blogger scolit la Londra: http://www.anglofil.ro/best-of/de-ce-tineti-cu-cine-tineti/
    Articolul incepe cu ideea „Support your local team!”.
    Oricum, bun-venit in Gruia!

    RăspundețiȘtergere