Pagini

duminică, 13 martie 2011

Ne-au adus între 7 şi 11 trofee

Nu ştiu cum arată sâmburii de adevăr (or fi precum tatuajul cu capul de drac în mărime naturală de care pomenea de-a dura lex într-o postare de pe blogul său), dar dacă există în realitate, înseamnă că anul acesta au acordat total eronat premii Oscar pentru Spiciul chingului! Gurile rele, cu urechi bune, tastează bârfa că Răzvan Lucescu ar fi fost ofertat de CFR Cluj în cazul unui eşec al României în meciul secolului contra Bosniei. Ce s-ar întâmpla, în consecinţă, cu Alin Minteuan? Probabil s-ar transforma din al doilea Guardiola într-un Guardiola secund şi ar continua să fure meserie de la următorii antrenori ai CFR-ului.
And the Oscar goes to?...

7 comentarii:

  1. Rusine chingului si vicechingului!Au uitat sa-i aduca multumiri tocmai lui Sunda,pionierul pionierilor in vinodutele antrenorilor cfristi in prima liga.

    RăspundețiȘtergere
  2. în figură a încăput doar discursul lui Pászkány.
    a urmat Mureșan:
    « ...Iar de la anul înființăm Oscarurile noastre, proprii. Din aurul de la Roșia Montană. Până acum n-ați văzut nimic; țineți-vă bine, că din vară nu fi an fără să punem în vitrină 10-15 trofee. Veți vedea voi, a început hegemonia pe piața aurului din România. »

    RăspundețiȘtergere
  3. "Samburele de adevar" o fi continand cianura?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca v-ati prins in joc si aveti tot felul de intrebari si idei colaterale. Mi-era frica sa nu observe careva ca poza e o facatura! Care este indiciul? Studiati cu atentie fotografia! [Raspuns:?ynakzsaP iul luteged ep atehgirev atuac eC]

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu eu, stiu eu..chingul-chinga:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt dezolat.Speram ca I.M. sa ia si premiul pentru cele mai bune defecte speciale.

    RăspundețiȘtergere
  7. @caneto - n-au intrat anii in sac...

    RăspundețiȘtergere