Pagini

miercuri, 30 noiembrie 2011

Din cucina internă a CFR-ului

Masă de team building în garsoniera președintelui CFR.
În imagine (mascați de building), de la stânga la dreapta:
Iuliu Mureșan, Jorge Costa, Cadu, Weldon, Beto, Sougou, [...]
și ultimul din dreapta, fără voia dumneavoastră, Roberto De Zerbi.
Dacă întregul team feroviar a consumat pizza româna, se spune pe la colțul blocului
că doar lui Roberto i s-a comandat pizza napoletana. La pachet...

4 comentarii:

  1. dupa cum se stie, de zerbi e cam sensibil. precum se accidenteaza, la fel de repede i se face rau si de la mirosurile de mancare. normal ca e cu capul la aer curat.

    PS fac pariu ca va juca cu Steaua

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai devreme sau mai tarziu sigur primeste pachetul cu pizza napoletana, dar mai dureros ar fi pentru noi, franarii, daca il invita alti team builderi de prin liga noastra la o ciorba de burta si la niste mici cu mustar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper să se întâmple un miracol și De Zerbi să nu se mai accidenteze. Apoi, un alt miracol și Paszkany să decidă că mai bine îl păstrează și în retur. Apoi, dacă primele două miracole lucrează, nu mai este nevoie de altele. Roberto poate să ne rezolve măcar meciurile cu echipe mai slabe, chiar dacă intră în repriza a doua. Să ne aducem aminte de Craiova - CFR 2-3.

    RăspundețiȘtergere
  4. De Zerbi este, cred, cel mai bun mijlocas din Liga 1, dar accidentarile dese il fac inutilizabil. Tinand cont si de salariul urias pe care i-l da Arpy, e lesne de inteles si anticipat despartirea iminenta intre club si jucator. O solutie ar fi ca Roberto sa fie platit in functie de meciurile jucate si atunci ar fi corect pt ambele parti, dar am inteles ca s-a incercat deja asta si jucatorul n-a fost de acord. Cred ca vom ramane cu marele regret ca am avut "in curte" un super-jucator, dar al carui potential real nu l-am aflat niciodata.

    RăspundețiȘtergere