Pagini

marți, 8 noiembrie 2011

Rămâne cum am stabilit: pink!


Dacă n-avem nimic de reproșat antrenorului, iar echipa a jucat așa de bine,
cum se face că Beto a scos atât de mult din poartă la meciul cu Dinamo?!
Și nu de culoare roz, nu cu miros de trandafiri...
Pe de altă parte, cunoaștem deja principiul filozofic à la CFR:
confirmarea în funcție întărește demisia!

4 comentarii:

  1. Augusto Inacio?Devine sarma sau bozgor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm... N-aș crede că Porumboiu se mai încurcă cu antrenori străini, cel puțin deocamdată. Poate fi CFR-ul cel interesat de Inacio, fără îndoială. După cum sunt monitorizați zeci de fotbaliști, sigur se supraveghează și antrenori. Se știu și alte numere de telefon, nu numai cel al lui Cârțu, pentru orice eventualitate.
    Risc totuși o afirmație: cred că J.Costa se ia și pleacă singur dacă aude că i se caută deja înlocuitor. Mai grav decât pierderea suportului conducerii este faptul că pierde foarte mulți susținători din tribună. Deja am observat asemuirea lui cu Conceicao.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca sunt adevarate zvonurile legate de plecarea lui Costa, eu personal raman cu marele regret ca nu am reusit sa ne dam seama daca e sau nu antrenor adevarat. Eu inclin sa cred ca e, dar parca sunt si prea multe "scapari" in mandatul lui... Oricum, la ritmul in care schimbam noi antrenorii, nici Mourinho n-ar fi reusit sa-si confirme valoarea!

    RăspundețiȘtergere
  4. @dan f - Nu-mi vine să cred că Mourinho ar fi jucat cu Nuno Diogo titular meci de meci. Mergând puțin în urmă, nu cred că un ”mourinho” renunța la Dani, ci îl reanima și-l făcea cel mai bun mijlocaș defensiv din campionatul României. Pentru Mourinho probabil rămânea și Dubarbier la Cluj. Dar la CFR nu se caută ”mourinhoși”. Că prea pot pune în lumină nefavorabilă cunoștințele despre fotbal ale conducerii.

    RăspundețiȘtergere