Pagini

duminică, 6 februarie 2011

BUDistul Traore

Lacina Traore
a plecat la FC Kuban Krasnodar !!!

Telenovela a luat sfârşit, în sfârşit! Ivorianul n-a ajuns (deocamdată) în Premier League, dar nu-i plângeţi de milă! Mai are suficient timp la dispoziţie până la retragerea din activitate.
Cumpărat cu 4mil+1mil+10% de echipa antrenată de Dan Petrescu, Traore va evolua alături de jucători precum Namaşco, Armaş, Skvernyuk, Gorbushin, Kulik, Tlisov, Zhilyayev, Kalimullin, Bucur, Maksimov, Tsorayev, Zhavnerchik, Karyukin, Fiedler, Rogochiy, Kozlov, Shakhov, Né, Davydov, Gorelov, Bugayev, Budakov, Zuela, Zelao, Paderin, nume care nu spun - la ora la care vă scriu - nimic fanilor echipelor Arsenal, Fulham, Napoli, Liverpool ş.a.m.d. (doar i-a transmis Bjelanovic că nu presa-l transferă).
Lacina lasă la Cluj-Napoca-Gruia prieteni, duşmani, oameni care-l regretă sau care se bucură (vezi foto)...
Mult succes în viitor, oricine ţi l-ar fi ales, Traore!

7 comentarii:

  1. Bine ca a plecat in sfarsit. Arsenal, Liverpool sau Kuban, cui ii pasa? CFR a facut afacere excelenta cu el, sper ca a si invatat ceva din asta. Pana la urma trebuie sa le multumim lui Hagi si Dan Petrescu ca au luat jucatori de la CFR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar la plecarea lui Fabbiani am mai simtit asa parere de rau ca si acum,pacat.
    @07 ai avut un articol in decembrie"Culio=cubanez".Tai Culio,scrii deasupra Traore,inlocuiesti mecla de la capatul trabucului,si devine un articol nou-nout,de actualitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. @caneto - Ma sperii! Citesti gandurile? Chiar la "manevra" asta ma gandeam si eu ieri, sa-l schimb pe Culio cu Traore! :) Apoi am realizat cine are cel mai mult de castigat din plecarea ATACULUI (Kone, Bjelanovic, Traore) si asa a aparut fata zglobie a lui Bud.
    Putini jucatori au facut spectacol total precum Fabbiani. Si acum ar fi cel mai bun atacant din campionat, cu toate cele 582 kg...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ 07

    fii serios, nu poate avea 582 kg.
    doar n-a slăbit atât de mult?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa nu se bucure Bud de binele altuia,ca nu se stie,poate colo pe joi-vineri il paste si pe el un transfer la Zenit Leningrad,cu un salar anual de 1.5 mil euroi,si-atunci nu mai pupa el in veci titularizarea la CFR.Iar dl.I Muresan va declara:"clubul a facut o afacere foarte buna,Cristi este un fotbalist foarte bun,sunt sigur ca va ajunge in foarte scurt timp la una din fruntasele campionatului spaniol,noi am prevazut miscarea si l-am adus pe Kapetanos,care este un fotbalist foarte bun, sunt sigur ca va marca mai multe goluri ca Bud;de-acum nu mai vine,nu mai pleaca nimeni,sunt ceva discutii pentru Batin,asteptam oferte concrete,dar chiar daca va pleca,noi nu vom ramane descoperiti pentru ca l-am adus pe Kapetanos,care este un fotbalist foarte bun,sunt sigur ca va marca mai multe goluri pentru Cfr ca Batin."

    RăspundețiȘtergere
  6. @caneto - Sunt ceva oferte si pentru Didi, Ruiz, Nei, Bruncevic, Tilinca, Anca, dar nu mai pleaca nimeni. Mai ales cei plecati!
    Mi-am adus aminte ca Alcantara si-a inceput cariera ca atacant. Daca nu pleca, poate si-o si incheia in atac. Nu ca ar fi marcat mai multe goluri decat Kapetanos...

    RăspundețiȘtergere