Pagini

marți, 15 februarie 2011

Neurmărire generală


Eu (în gând, panicat după citirea titlului): - "Prins"? Aproape sinonim cu "capturat"?! Hopa! Pare grav!
Citesc cu febrilitate textul şi - în timp ce anumite sfinctere mi se relaxează - mă minunez cât de senzaţională e neştirea  în banalitatea ei! Cică, între vineri şi sâmbătă a.c., fotbalistul CFR-ului Rafael Bastos, împreună cu maşina dânsului, a fost oprit din continuarea traficului, prin semnale regulamentare, de către un echipaj al Poliţiei Rutiere!
Mijlocaşul brazilian ofensiv - eronat folosit la club pe benzile laterale! - a fost tras pe banda de rezervă şi rugat să se expire generos în ştuţul etilotestului. Totul se putea încheia tragic şi dramatic, dacă fotbalistul brazilian ar fi consumat alcool, coca, mocca sau euroetnobotanice. N-a fost cazul, aşa că fotbalistul a fost lăsat să plece, împreună cu maşina din dotare, după ce a fost admonestat pentru că nu avea la dânsul - şi nici dânsa, maşina, nu le poseda la dânsa! - actele necesare în trafic. Bineînţeles, întâi a fost trimis acasă după talonul maşinii. Fotbalistul n-a dat autografe pe PV de C.
Nu se specifică în nearticol pe ce rute ocolitoare au luat-o alţi fotbalişti feroviari, împreună cu caii lor frumoşi putere. Până la această oră matinală înaintată, nu avem nicio reacţie declarativă din partea conducerii clubului din Gruia, referitoare la acest neincident. Mulţumim Cerului!
Nu vom reveni cu amănunte...

Un comentariu:

  1. aha, nu băuse?
    și io care speram să citesc cum i-a driblat pe polițiști...

    RăspundețiȘtergere