Pagini

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Sabău, un simplu clujean...


"Cârtiţa" noastră din interiorul clubului ne-a furnizat în exclusivitate un material fotografic fotogenic de excepţie, care confirmă, dar şi infirmă afirmaţiile preşedintelui CFR-ului, aducând totodată la lumină aspecte interesante, ba chiar şi detalii surprinzătoare referitoare la subiectul stabilirii viitorului antrenor.

11 comentarii:

  1. Arata-ne te rog si dosul foii.Sigur acolo-i trecut Alesul.

    RăspundețiȘtergere
  2. @caneto - Ooops! Mai era ceva si pe verso?! Mama, ce-i fac lui paparazzi al meu! M-a costat o sticla de tuica jumatate bauta, un cartus de Carpati Meridionali si un kil de banane decojite si nu s-a sinchisit sa intoarca macar pagina?... Il omooor!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ canteto:

    pe dos nu scria inițial nimic.
    dar Mureșan a pătat cu slană hârtia într-un loc.
    și a citit apoi pe verso: « inölöB ».
    deocamdată nu s-a prins cine-i acest antrenor, dar presupune că vine de la arabi, că acolo se scrie de la dreapta la stânga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai,daca nu e nimic pe verso,eu l-as alege pe cel de la poz.4,poate aduce cu el un cal din recuzita,si-l pune sub Dica,asa poate vedem si noi ca-i pe teren,atunci cand,cica acolo ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  5. @caneto - Dupa ce ca esti singurul de pe planeta care l-a votat pe Dica, mai ai tupeul sa vorbesti? Mai... si m-am gandit sa-i pun lui Emilut un buton de votare mort, dar acum e prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Te mai las un pic sa fierbi,apoi trec la "change your vote",de-o mere,il sterg pe Dica si-l votez pe Rada.

    RăspundețiȘtergere
  7. In alta ordine de idei,daca nu ne bazam in viitor pe Dica,dupa ce sa mai vina Iures cu calu'?

    RăspundețiȘtergere
  8. e slaba cartita ta ...omu trage la casa lui si cred ca el e alesul plus ca odata in vechime ne-a ajutat cu promovarea dar,poate cum zice si caneto ,ai omis un amanunt ,dosul foii...

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dantesc - Eu stiu exact cu cat mi-am platit cartita, dar de unde sa stiu cat i-o dat Muri sa NU vina si cu pagina a 2-a, aia pe care apare omul de care zici tu?!...

    RăspundețiȘtergere
  10. am vazut comentariul tau la articolul lui Anca de pe blogul lui Blag. concluzia e ca suntem vecini.

    RăspundețiȘtergere
  11. @superman - Interesant! Doar ca nu-mi dau seama daca asta e de bine sau de rau... Oricum, te astept la adresa de mail de la butonul "kontactr", pentru lamuriri si alte discutii.

    RăspundețiȘtergere