Pagini

joi, 16 decembrie 2010

Culio = cubanez!

Paparaţele noastre preferate, surorile Joana şi Lia-Emanuela Omida, au dat din nou lovitura, descoperind adevărata destinaţie a fotbalistului argentinian Juan Emmanuel Culio!
Deşi transferul a fost învăluit în misteriozitate, nimic nerăsuflând spre presă, a fost suficient un singur moment de indiscreţie din partea jucătorului ceferist pentru ca secretul să fie dezvăluit. Se pare că JE Culio va semna un contract între 3 şi 8 ani cu echipa cubaneză de prima ligă, CF Ciudad de La Habana. Corespondentele noastre se află deja la aeroport, în aşteptarea cursei aeriene Cluj - La Habana, cu escală la Văscăuţi, pentru a vă oferi noi instantanee inedite de la plecarea lui Culio.
PS - Precizăm că, deşi prestaţia profesională profesionistă a celor două reporteriţe de teren a stârnit interesul unor organe de presă concurente, nu ne propunem să le cedăm, indiferent de preţ şi nici măcar cu ora!

7 comentarii:

  1. știrea a fost confirmată de fostul tehnician al Clujului, Ioan Andone.
    acesta l-a felicitat pe jucător, exprimându-și însă și temerile privind acomodarea sa în Cuba, dat fiind faptul că nu înțelege limba.

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt tara de destinatie e Coreea de Nord iar Kim Ir(de buze) Sen e sefu la club

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai baieti, ce va place sa luati lumea la misto!...

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. Vorbesc de mine pentru deadura nu garantez :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E cuban sau cu bani? Cat despre "FC Ciudad", cred ca e "Ciudat" sau, daca se va indeplini profetirea presei e "FC Ciuda Noua". In final, un sfat pentru: Culio....TULI-O!

    RăspundețiȘtergere
  6. Paparatzele au inteles gresit.Culio nu va fi cubanez ci Kubanez.D-aia se transfera acolo,pentru ca acolo antrenor e Dan Petrescu,pe care-l vom lua la noi,iar el isi va aduce la CFR un mijlocas stanga de valoare in persoana lui Juan Emmanuel Culio.

    RăspundețiȘtergere