Pagini

miercuri, 3 august 2011

Echipa CFR 2 a fost înscrisă în campionatul Greciei

După cum gândeşte eminenţa din ce în ce mai cenuşie a preşedintelui Mircea Sandu fotbalul din Liga 3, se pare că nu prea mai e loc de echipe gen CFR Cluj 2 în divizia fotbalului la rupere. Că doar ce rost are să mai coacem câţiva tineri fotbalişti pe ogoarele patriei, când pot să se coacă la soare, în tribune sau - dacă au noroc - pe banca de rezerve? Dacă Sandu numai se gândeşte şi nu se şi răzgândeşte, nu-i bai! În timp ce "U" tinde să-şi ia Unirea Floreşti drept "satelit", CFR 2 se formează încet, dar sigur, în campionatul Greciei. Că nu-i tren, nici măcar Opel Ecomax, ci Skoda... ce mai contează? Tot mijloc de locomoţie se numeşte.
Colonia (ex)feroviară s-a mărit deja la 3, după împrumutul pe un an al fundaşului stânga Edimar. Mă uit la lotul grecilor şi mă întreb dacă n-au nevoie şi de vreo 1-2 portari. Sper doar să nu fie nevoie să le pasăm şi un grec înalt, aflat într-o criză mai adâncă decât propria ţară, să le traducă celorlalţi indicaţiile antrenorului.
Notă - "Faza zilei" de astăzi a fost sugerată de caneto, care n-a vrut ca plecarea lui Edimar să fie ignorată cu desăvârşire. Nu mi-e clar dacă el dorea ca evenimentul să fie celebrat, pentru că n-a trimis şampanie şi artificii pe adresa redacţiei...

Imagine în exclusivitate de la prezentarea noilor achiziţii
făcute de Skoda Xanthi FC

Un comentariu:

  1. Ce pleasca pe capul lui xt67sko,el poate vorbi de sampanie si artificii.
    Sa nu-mi spui ca n-o sa-ti complice viata de blogger plecarea celor doi E..
    Mai avem o sansa,poate-l gasim pe undeva la arabi si-l transferam la CFR pe fosta vedeta a lui Becali,E.Lton.Ca asta se si preteaza la profilul blogului,si stie si ceva fotbal in comparatie cu cei doi plecati.

    RăspundețiȘtergere