Pagini

miercuri, 10 august 2011

De ce nu iese o scamatorie simplă?

Mărturisesc că nu-mi dau seama de ce lui Muri Potter nu-i iese o scamatorie relativ simplă, care ar putea fi prestată cât ai zice "zamfir"! Chiar aşa să se fi golit jobenul? Sau există vreun cod, vreun păstrăv, vreun peşte-spadă... care precizează că nu poţi da la Benfica ce iei de la Porto? Degeaba am citit recent un articol nebulos, cu nişte declaraţii ale expulzatului Regadas, că n-am înţeles mai nimic. Am încercat să citesc şi printre rânduri, dar n-am găsit decât spaţii albe.
Până se lămureşte situaţia, vă ofer un mic exerciţiu/concurs de vacanţă, pe care ni l-au prezentat azi educatoarele la Grădiniţa CFR. Găsiţi diferenţele dintre cele două imagini. Câte diferenţe sunt, cine le-a generat şi de ce?
Nu citiţi ce scrie cu litere mici! Premiul I nu se acordă. Premiile II si III se reportează din oficiu.

4 comentarii:

  1. Gata,am gasit o diferenta.In coltul din stanga sus,in prima poza apare 1),pe cand in cea de-a doua 2).
    Prea-i tergiversata treaba asta cu Weldon,daca n-a mers din prima scamatoria cu jobenul(probabil Muri Potter si-a pus pe cap ala magic),trebuia sa recurga la alte modalitati.
    De exemplu,putea sa faca un pocheras pentru jucator cu los presedintos benficos,doar exista un precedent pe plan national,de ce n-ar merge si pe plan international?Castiga?Primeste cartea verde.Pierde?Da banii pe Weldon(ii poate recupera usor prin penalizarea la contract a brazilianului pentru indisciplina-absenta din teren in primele doua meciuri de campionat).
    Sau il duce pe jucator la chirurgie plastica,ii face ochii oblici,apoi ni-l prezinta pe tanara speranta nord-coreana de 17 ani,Yong Wel Dong.

    Sau sa declare,nu ne-a interesat niciodata sa-l luam pe Weldon,suntem acoperiti pe postul lui,Bus nu mai pleaca nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  2. io nu-nțeleg, la ce-i trebuie cartonașul acela verde?
    să intre în teren și primește mai faine, galbene și roșii, câte vrea.

    RăspundețiȘtergere
  3. @deaduralex
    simplu,ii ca la semafor,la verde intri pe teren,la galben te opresti sa mai protestezi,la rosu stai o etapa-doua.Fara verde nu se poate,mai ales la o echipa de unguri.

    RăspundețiȘtergere
  4. @caneto - excelenta asta, cu semaforul! Tin minte ca in sezonul trecut echipa intra pe verde, iar apoi semaforul se bloca pe galben intermitent, cu sclipiri arbitrare de rosu pentru Cadu, Muresan sau Bastos.

    RăspundețiȘtergere