Pagini

miercuri, 17 august 2011

Alo, străbunica?! A aterizat Steaua!

Echipa română şi prietenă, Steaua Bucureşti, a aterizat de necesitate la Cluj-Napoca, oraşul înfrăţit cu Colojvar, după un zbor obositor cu avionul pe ruta Bucureşti-Cluj-Napoca. Viitorii învingători ai dublei manşe contra bulgarilor de la TSKA Sofia (Bulgaria) au fost întâmpinaţi de circa peste 10 suporteri roşii şi albaştri, care i-au întâmpinat la sosire, respectiv aterizare şi au scandat "Uite-l pe Bănel!".
Deşi Steaua are mai mulţi decât peste 10 suporteri roşii şi albaştri la Cluj-Napoca, frumosul municipiu de la poalele Someşului Mic şi de pe malul Feleacului, aceştia nu au putut face deplasarea la aeroport (unde echipa preferată tocmai am zis că a aterizat), preferând să prefere să se urce în dealul Gruia, pentru a asista la un eveniment monden organizat de clubul feroviar gazdă, CFR 1907 Cluj, care are sediul în Gruia, foarte aproape de stadionul Dr.Constantin Rădulescu, care era de fapt bucureştean! Este vorba despre expoziţia cu intrare turnichetă liberă în cadrul căreia microbiştii au putut viziona numai cu ochii, fără să pună laba, suma de 18,412,000 milioane euro primită de CFR 1907 Cluj de la UEFA, expusă la vedere, în 3 tranşe. Interesul a fost atât de mare, atât de ocean, încât s-au format cozi interminabile, de gen Caritas, care se încheiau de 8 ori mai încolo. Momentul punctului culminant a fost când domnul preşedinte Iuliu Mureşan a numărat banii şi apoi le-a dat foc, spre uimirea înmărmurită a lui Argăseală (care a declarat citez: "Noi v-am dus în Europa, nenoro...!"), dar totul a fost doar o cascadorie de scamatorie de circ! Banii care au ars erau falşi, deci nu adevăraţi! :) Cei adevăraţi, care n-au ars, erau ai lui Arpad Paşcani... Oricum, ne-am râs bine.
Urăm succes echipei române şi cei mai buni să câştige la casele de pariuri din toată lumea!
A consemnat,
Stelică Ştern (măritat la Cluj-Napoca, dar bucureştean geto-dac-beget cu părinţi la Piatra-Neamţ)

Finanţatorul Stelei a dibuit deja tactica potrivită antrenorului,
după ce s-a întrebat nopţi la rând unde "vedea" Piţurcă formula 6-4...

5 comentarii:

  1. Astept cu dezinteres maxim acest meci.
    Ii foarte important,care echipa a ajuns mai devreme la Cluj.Rezultatul meciului depinde in mare masura de cat de repede se adapteaza echipele neschimbarii fusului orar.
    Propunere:inainte de startul partidei,capitanii celor doua echipe sa renunte la traditionalul schimb de fanioane,in favoarea unui barter,mult mai practic,1kg telemea de oaie contra 7.5 kg castraveti.
    P.S.In articol scrie ca Steaua joaca impotriva unei echipe bulgaresti din Bulgaria,iar in graficul interstelar e desenat ca adversaru’-i Ariesul Turda !?

    RăspundețiȘtergere
  2. Caneto, tu privesti cerul instelat cu ochi de ceferist, nu de stelist. GB se uita printre Carul cu oi si Canis rosso major.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba nenorocitilor ! v-ati pe punctele Stelei in Champions League ! he he he ! am glumit ma , ce , te suparasi ? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim-nu stiu cat de suparacios e cj07cfr,dar eu sigur sunt suparat.Dupa ce vom castiga acest campionat,va trebui sa pierdem vremea cu preliminarii de ChL,deoarece nesimtitii de la steaua n-au fost in stare sa adune punctele necesare pentru intrarea noastra direct in grupe.

    RăspundețiȘtergere
  5. apai draga caneto , exact asta o sa faca cfr in preliminarii , o sa piarda vremea ca oricum nu trece de ele :))

    RăspundețiȘtergere