Pagini

duminică, 14 august 2011

Blestemul Iron Maiden expiră mâine

Priviți cu atenție imaginea uluitoare surprinsă la meciul CFR-Gaz Metan de
camera de fotografiat a lui caneto, cumpărată cu ocazia unei excursii la Vatican!
Nu-i așa că vi se face pielea de găină, curcă sau gâscă?

După ce cu toții am căutat explicații ortodoxe pentru înfrângerea CFR-ului din Gruia în fața Gazului Metan (care cică ne-ar fi datorat mai mult respect și... puncte), iată că apare caneto cu o teorie neortodoxă (posibil reformată). Vigilentul caneto a sesizat un amănunt care numai amănunt nu este!
BLESTEMUL IRON MAIDEN!!!


Nu înțeleg cum am putut uita de el?! Ei bine, vestea bună este că blestemul își încheie perioada de valabilitate de 12 luni exact mâine, 15 august 2011, când se comemorează 1 an de la nefericitul eveniment desfășurat la Cluj-Napoca, concertul Iron Maiden. Meciul contra Gazului a fost ultima zbatere a bestiei, ultima ocazie de a provoca rău malefic, ulcer, tensiune arterială și copii din flori. N-ați văzut că nu se lega nimic, încă de la început? Cine credeați că apară poarta Gazului? Pleșca? Ha! Ha! Ha! Vă râd în nas.
De ce era iritat Jorge Costa la conferința de presă de după meci? Pentru că a fost indus în eroare de conducerea CFR (l-au mințit că de fapt au organizat un concert subtitrat cu Victor Socaciu, nu cu Iron Maiden), iar 4-4-3-ul său a fost condamnat din start în fața 6-6-6-ului adversarului.
No, acuma că ne-am lămurit, putem răsufla mai ușurați. Și noi, ba chiar și "U"-iștii. Arena Cluj scapă și ea de blestemul care bântuia municipiul, nu numai de Dr.Constantin Rădulescu.
Ca să fiu mai constructiv și decât Bechtelul, închei cu o propunere. Data viitoare când mai sărbătorim ceva (eventual 3 noi trofee din 3, meciul de retragere al lui Nuno Claro etc.), recomand cu căldură invitarea la Cluj a trupei de christian metal Theocracy, să ne (des)cânte și încânte live cu o piesă superbă: "Laying the Demon to Rest".


PS - Credeați că CFR-ul a fost cel mai blestemat club în ultima vreme? Vă înșelați amarnic. Mă întreb oare cine a "concertat" la Craiova, Timișoara, Bistrița, Urziceni..., de au ajuns unde au ajuns,  și cine a organizat evenimentele?!

2 comentarii:

  1. Mi-i si groaza sa fac lista cu pagubele produse in astea 12 luni fara cateva ore:


    1.-a plecat E.Dica
    2.-n-a plecat Nuno Claro
    3.-a plecat Edimar
    4.-n-a plecat Nuno Claro
    5.-a venit Minca
    6.-n-a plecat Nuno Claro
    7.-a venit Cartu
    8.-n-a plecat Nuno Claro
    9.-a plecat Cartu
    10.-n-a plecat Nuno Claro

    ……………………………….

    665.-n-a venit Messi
    666.-n-a plecat Nuno Claro

    Totusi,trebuie sa fim cinstiti si sa recunoastem ca au existat si cateva aspecte pozitive in ultimul an:
    -banca de rezerve a stadionului din Basel s-a ales cu un plexiglas modern,de ultima generatie


    -n-am facut eventul in campionatul trecut,ca atare maine nu se va organiza un nou concert Iron Maiden,deci nu vom fi blestemati pentru alte 12 luni.

    RăspundețiȘtergere