Pagini

marți, 18 octombrie 2011

10 măsuri urgente şi garantate


un text de caneto [cu paranteze de la CJ-07-CFR]

*****

Antecedente:
Etapa 2: Gaz Metan – Dinamo 0-5; Etapa 3: CFR – Gaz Metan 0-2
Etapa 8: Petrolul – Dinamo 1-5; Etapa 10: CFR – Petrolul 1-1
Etapa 10: Ceahlăul – Dinamo 0-5; Etapa 11: CFR – Ceahlăul ?-?
Măsuri/soluţii/ritualuri urgente şi garantate recomandate CFR-ului pentru zilele rămase până la meciul cu Ceahlăul:
1. Apa sfinţită. E obligatoriu recomandat ca jucătorii să bea câte zece înghiţituri de apă sfinţită (aghiasmă) procurată de la preot [rezervele, câte 20 înghiţituri]
2. Bănuţul de argint. Jucătorii CFR-ului sunt ca şi copiii noştri! Se va aplica câte un buzunărel Joma pe şortul fiecărui ceferist, în care se va introduce bănuţul [deşi e din argint, ajută la obţinerea medaliilor de aur?]
3. Sarea sfinţită în bocanci. Sarea sfinţită îi ajută pe jucători să se ferească de tot felul de lucrături necurate realizate prin magie albă, magie neagră şi deochi. Aşadar, fiecare jucător să presare un vârf de sare sfinţită în vârful ghetelor, deasupra celui de-al doilea crampon.

4. Plantele care feresc clubul de rău [a se utiliza în loja conducerii, vitrina cu trofee, vestiarul jucătorilor, toalete, autocarul clubului, automobilele personale, Obsession]:
usturoiul, ceapa, hreanul, pătrunjelul, levănţica, pelinul, muşeţelul şi anghinarea. Sunt mai mult decât plante cu proprietăţi terapeutice. Ele ţin departe de ai noştri efectele distructive ale invidiei şi răutăţii adversarilor.
5. Fanion, nu batistă! Cadu să nu primească niciodată de la adversar o batistă în loc de fanion , la tradiţionalul schimb de la începutul meciului! Niciodată nu se primeşte un cadou care constă într-o batistă. Este unul dintre cele mai utilizate articole pentru farmece de boală, sărăcie şi moarte. Să nu uiţi, [Darie!] Ricardo! Se spune că batista, utilizată simbolic la înmormântări, aduce despărţirea!

6. Cuţitul tămâiat
Seara [ora 21:00], înainte să meargă la culcare, jucătorii să pună câte un cuţit sau orice alt obiect ascuţit tămâiat [sula e bună?] la piciorul patului în care se odihnesc. Înţepătura obiectului din fier îndepărtează duhurile rele trimise asupra lor [io zic că ar trebui să-şi asigure partenerele de viaţă/pat că nu lor le e destinat!]
7. Două gâşte, o cruce de lemn, psalmi. Trebuie sacrificate gâştele, prin decapitare. Sângele de gâscă, cu rol purificator, trebuie picurat pe fruntea lui Diogo. In tot acest timp, Nuno  va ţine crucea în mâna stângă (aia de pe partea cu inima; zic asta să nu se încurce cumva, că altfel va eşua tot proiectul!), iar Costa va murmura din psalmi până se va scurge ultima picătură de sânge, din ultima gâscă [trecând peste partea cu măcelarirea gâştelor nevinovate, punctul ăsta arată a team-building profesionist de tot!]
8-10. Alte măsuri
PS: Aşteptăm ceferişti adevăraţi cu alte propuneri de tactici de luptă împotriva blestemului Dinamo 5!

9 comentarii:

  1. 1. Incepand cu 3 (trei) zile inaintea meciului sa laude zilnic adversarul in presa. Laudele trebuie sa fie cat mai exagerate, pana la gretosenie (gen Steaua).
    2. Sa faca zilnic tot cu 3 (trei) zile inaintea meciului acuzatii din ce in ce mai grave la adresa arbitrajului si a arbitrilor. Se poate utiliza din plin proaspata numire a lui Cracanescu in fruntea arbitrajului.
    3. La meci, sa dea cu un gol [valabil] mai mult decat adversarul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stim cine este Dinamo 1, Dinamo 2 , Dinamo 3. Acum stim cine este Dinamo 5. Dar cine e Dinamo 4???

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. 07,editeaza te rog,comentariul lui deaduralex,acel ***-Dinamo 0-5 e prea horror,intra probabil si copii pe blog.Un 5-0 ar ma merge.

    RăspundețiȘtergere
  5. ăăăuuuu, ce-am comis-o!
    5-0 trebuia acolo, de bună seamă!

    RăspundețiȘtergere
  6. @flacara visinie
    4.sefii nostri sa nominalizeze 6-8 jucatori de la Ceahlaul,pe care vor sa-i transfere in intersezon.

    RăspundețiȘtergere
  7. de-a dura lex spunea pe la 13:42 cam asa ceva, dar cu mici greseli de exprimare, care m-au obligat sa inversez niste cifre :):
    "Vraja lui 5-0 pentru Dinamo va fi ruptă, firește, într-o etapă... cu ghinion. Adică în etapa nr. 13. etapă în care Dinamo va pierde exact cu același scor: ***-Dinamo 5-0 (CINCI-ZERO)! PS: am folosit asteriscuri mai sus pentru ca textul să fie înțeles de fanii echipei care o va încasa cu 0-5 în etapa următoare, 14. Si tot în deal. It's a deal!"

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Reteta cu efekt garantat...de la Salicea citire.
    Ingredientie:
    -2 Kg moaste de sfant ( sau sfanta )
    -3 litri de apa sfintita
    -50 ml de ulei de mir
    -1 bucata anafura
    -2 portii de cuminecatura
    Se condimenteaza cu smirna si tamaie.
    Intr'o criselnita se introduc moastele si apa sfintita si se fierb la focul bland al unor lumanari. Se amesteca din 5 in 5 minute cu o cruce cu coada lunga in timp ce se intoneaza vraji ( eventual rugaciuni ).
    Dupa ce carnea de pe moaste incepe sa se despreinda de pe os, se adauga anafura si mirul, si se lasa sa fiarba la foc mare, ca al focului iadului. In acest timp se ia o biblie si se face cu ea vant, pt ca carnea de pe oase sa se rumeneasca bine. Mai intonam unele incantatii ca nu cumva mancarea sfnta sa prinda gust de afumatura.
    Amin.

    RăspundețiȘtergere