Pagini

sâmbătă, 21 mai 2011

Un marfar muşcat de oaie [CFR Cluj (amatori) - Steaua 1-3]

Cea mai interesantă fază a meciului


"MULȚUMIRI" SPECIALE



CUVÂNT DE FINAL DE SEZON


Domnule Paszkany, vă rog să vă luaţi jucăria stricată acasă peste vară. Dacă nu reuşiţi s-o reparaţi, recondiţionaţi, upgradaţi, din partea mea n-are niciun rost s-o mai aduceţînapoi la stadion. Puneţi-o bine, la păstrare, în vitrina cu aproape 8 trofee. O fi CFR-ul jucăria dumneavoastră, dar unii dintre noi nu ne considerăm jucărele. Mulţi dintre suporteri fiind bărbaţînsuraţi, n-are rost să ne mai fie predate lecţii suplimentare de umilinţă în Gruia. Vă mulţumesc anticipat şi vă doresc mult succes, pace în suflet şi  prietenie între popoare, fără arme nucleare!

5 comentarii:

  1. 07,fragmentul din clasament este eronat.Si Muresul a terminat inaintea noastra datorita meciurilor directe.
    Asa ca,ne-am dublat performanta de anul trecut,locul 1,obtinand doi de unu',locul 11.Poate ne cheama cu doua echipe in ChL.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce-i acel 5 cu semnele de exclamare?

    RăspundețiȘtergere
  3. @deaduralex
    c-am pierdut acasa in acest sezon,cat in toate celalate la un loc,din era Paszkany.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact! 5 infrangeri in Gruia, acolo unde astepti cu drag suporterii sa vada cum mananci bataie.

    RăspundețiȘtergere
  5. dan.f

    Uff, ce greu ne-a fost anul acesta! Totusi, dupa 3 ani de bucurii si clipe magice, poate ca era normal sa ajungem sa traim si momente neplacute alaturi de echipa noastra de suflet. Din pacate, "neplacute" este un termen destul de bland pentru umilintele la care am fost supusi in acest sezon, dar sper ca Paszkany e destul de inteligent ca sa invete din greseli... Prefer sa sterg cu buretele acest an fotbalistic si astept cu speranta campionatul urmator! :) Cred ca va fi un an decisiv pentru viitorul apropiat al acestei echipe si, sunt convins, edificator in privinta intentiilor conducerii CFR-ului. Ne vom da seama daca lui Arpy ii mai place jucaria alb-visinie...

    RăspundețiȘtergere