Pagini

duminică, 4 decembrie 2011

Hai să-i facem sau să-i desființăm echipa lui Jorge Costa!


Aveți în stânga lotul actual al CFR-ului, iar în dreapta principalul sistem de joc utilizat de Jorge Costa (4-3-3), în interpretarea mea (adică așa mi se pare mie că e dispunerea aproximativă în teren). Dacă am ”titularizat” anumiți jucători pe posturi, am făcut-o doar pentru o discuție mai ușoară, nu obligatoriu pentru că așa văd eu formula ideală! Am încercuit cu roșu postul Peralta, pentru că mi se pare foarte important, dacă nu chiar crucial, în sistemul de joc adoptat de antrenorul portughez, iar cu galben postul Ronny, singurul care mi se pare că este supus improvizațiilor.

Ca un simplu amator, am să încerc să vă descriu impresiile mele, iar apoi vă las să vizualizați singuri acest sistem sau variante pe care le considerați mai bune.
Despre linia defensivă nu prea avem ce discuta. Camora umple (haleluia!) golul lăsat de Alvaro Pereira, Piccolo începe să redevină fundașul central sigur de altădată (să sperăm că se trece peste discuția despre salariul prea ridicat), iar pe dreapta se anunță o concurență Panin - Lionn care trebuie să ne bucure.
Mijlocul. Gabi Mureșan pare să fi trecut și el peste anumite frecușuri. Cel puțin sper asta, pentru că-l consider de neînlocuit pe acel post. Costa pare foarte prudent și nu dă așa ușor siguranța apărării pe riscul unui atac rusesc, cu toate rezervele din dotare. Așadar, observ la Gabi Mureșan o poziție ceva mai retrasă și o participare mai redusă (decât pe vremea altor antrenori) la faza de atac. După principiul: Muri e mai lent, replierea lui e mai înceată, Costa nu riscă. Menținerea lui Mureșan mai în spate înseamnă 13 goluri primite de CFR în 16 partide, deci o medie de mai puțin de 1 gol pe meci. Poate renunța Costa la poziția Mureșan? Nu în totalitate. Asumându-și anumite riscuri, o poate transforma (în anumite momente ale jocului) într-o altă poziție Renan, urcând mijlocașul ceva mai sus în teren. Există și alți jucători în lot care pot acoperi poziția Mureșan în caz de nevoie? Aș paria pe Renan sau aș spera la Bakary Sare. Kivuvu, doar ca soluție de mare avarie sau când trebuie păstrat cu dinții un 2-0, 3-0 contra granzilor.
Poziția Renan pare deja alocată. După mine, această poziție devine (și trebuie să devină) cheie în situația în care poziția Peralta nu funcționează! Mi se pare mult mai util ca Renan să sprijine și impulsioneze faza de construcție, decât să-l păzească pe Mureșan. Vorbind acum strict despre persoană, vă aduc aminte că Renan Garcia e reprofilat de pe postul de fundaș stânga, deci nu putem aștepta de la el să se transforme peste noapte într-un mijlocaș de creație! Mai mult decât pase și driblinguri, aștept de la Renan șuturi de la distanță, pentru că a demonstrat că posedă tehnica și tăria necesare.
Poziția Peralta e poziția coordonatorului, a mijlocașului de geniu. Acesta este ”creierul” echipei, nu Renan Garcia, cum eronat titrează ziariștii! Priviți lotul CFR-ului! Cine poate fi alternativa lui Peralta, cel care și-a făcut treaba în debutul campionatului, dar apoi a cedat din ce în ce mai mult teren? Cine poate da pasele măiastre ale lui Peralta, poate trage MULT mai bine la poartă și mai are suflu și pentru faza defensivă? Ooops! Da, răspunsul corect este Eugen Trică!... Bastos? A demonstrat că nu înțelege care este rolul său în natură. De Zerbi? Se pare că nu prea mai are... rol în natură! Și nici nu l-ar fi ținut fizicul să fie soluția de 90 minute și 34 etape. În plus, aproape zero la faza defensivă. Hora? Mult prea împrăștiat și prea puțin jucător de echipă. Celestino? Poate, dacă ascunde potențialul lui Tomas Costa. Rui Pedro? El e tânăr, nu știm cât poate și vine cu un CV de atacant mai degrabă. Dacă n-am uitat pe nimeni, atunci cred că din primăvară trebuie să avem un Peralta nou, că pe Trică nici dracu' nu-l clonează atât de repede! De ce văd atât de importantă poziția Peralta? Pentru că acoperă cel puțin 33% din căile de atac, dacă oferim cu generozitate câte 33% rutelor Panin-Sougou și Camora/Renan-Ronny, urmate de finalizare sau pasă spre Weldon.
Atacul a demonstrat că e cel mai bun din campionat, în ciuda postului de extremă stânga, pe care se folosesc improvizațiile Ronny sau Bastos. Din punct de vedere al voinței, Ronny i-a luat fața celuilalt brazilian ”chinez”. Modul cum se luptă pe teren, cum încearcă să se autodepășească place publicului. A ținut și în cazul lui Tony, de ce să nu țină și la Ronny? Ce alte soluții ar fi? Nicoară? Deși ar fi poziția lui preferată, e prea precipitat, crispat. Nu pare să facă față mental luptei pentru titularizare. Soluția Negruț? Poate la Hagi ar ține... Deși trebuie ceva curaj să-l promovezi la prima echipă, aș paria pentru reușita experimentului. Cred că Negruț are ceva Torje în el și ar trebui să le fie rușine celor care au întinerit echipa așa cum au făcut-o anul trecut, fără... tineri!
Titularii de pe pozițiile Sougou și Weldon par intangibili. Sougou, cu toți kilometrii săi de ofsaiduri, a demonstrat calitate și la centrări și la finalizare. Găsirea unuia în oglindă, pentru poziția Ronny ar fi ceva îmbucurător. Weldon, deși nu este atacant de careu (sau poate chiar din această cauză), are deja 7 goluri marcate în (prea) puținele etape jucate. Când nu e prea frig și e în formă, e cel care aduce focul panicii la adversar, indiferent de calibrul apărării adverse. Neprețuit!
Am terminat? Să zicem că da, deși sunt sigur că am pierdut o grămadă de idei pe drum. Probabil nesemnificative. Acum ar fi rândul vostru să vă dați cu părerea, chiar și numai în gând. Și vă recomand mai ales să vă imaginați un sistem de joc mai potrivit lotului CFR-ului decât 4-3-3 Costa. Eu unul nu mă hazardez la o variantă - să zicem - cu doi atacanți (4-4-2, 4-4-1-1?), pentru simplul fapt că nu avem decât... doi (Weldon, Kapetanos). Ar mai fi poate Sougou, dar mi se pare păcat să nu-i valorifici viteza pe extremă. Iar dacă-l treci mijlocaș dreapta clasic, oare nu e prea departe de poartă? Nu știu... Știți voi? :)
Notă - Atenție! Un subiect pe care nu-mi amintesc să-l fi văzut tratat pe undeva: cât de tare este afectată formula de joc de faptul că în lotul CFR-ului există mulți jucători considerați extra-comunitari? Avem sau nu dificultăți în respectarea numărului maxim de extra-comunitari admiși simultan pe teren?

41 de comentarii:

  1. din câte știu, și Ronny este vârf de careu, nu doar Kapetanos și Weldon.
    iar Sougou ar putea juca în sistemul 4-4-2 (4-4-1-1) ceea ce juca extrema în anii '80 (Lăcătuș, Vaișcovici ș.a.m.d.).

    RăspundețiȘtergere
  2. @lex - Corect! L-am sărit pe Ronny! Păi acolo, în centrul atacului, s-ar simți mai în largul lui. A avut cel puțin un meci în care l-am văzut mai des prin careu. Doar că are tendința (la fel ca și Lăcătuș, dacă tot pomeneai de el) să simuleze faulturi în careu. Cam așa făcea și Bud, de altfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu știu dacă Ronny simulează.
    cred că mai degrabă reușește, cu abilitate, să-l facă pe adversar să-l faulteze, fără intenție (se oprește sau accelerează în mod ne-natural).
    adică se face faultat, la propriu.

    RăspundețiȘtergere
  4. 07,nu prea stim cine-s extra-comunitarii din lot, sud-americanii si-au cam facut rost de pasapoarte din tarile comunitare.
    eu asa tin minte ca prin vara Sougou declara ca se simte cel mai bine ca varf de careu, dar nu-i nicio problema daca-i folosit pe extreme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate Ronny este prea teatral la caderi, arbitrii incep sa-l citeasca si apar deja cazuri cand fac semn sa continue jocul, chiar daca la reluare se vede ca a fost fault.

    RăspundețiȘtergere
  6. scuze, acum vad ca-s trecuti jucatorii cu toate cetateniile :).
    Probleme sunt cu cei 5 romani ce trebuie trecuti pe foaia de joc.De-aia rezerva lui Beto e Minca si nu Fernandes.Cum a fost suspendat Panin, a fost necesara trecerea lui Rada pe foaie.Numa' bine pica noul roman din lot, Cadu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sincer as miza pe Rui Pedro ,e tanar,alearga,are tupeu si se vede la el o altfel de scoala...si-acum, e momentul in pauza de iarna

    RăspundețiȘtergere
  8. @lex: De Zerbi spunea intr-un interviu unde se simte el mai bine: atacant lateral dreapta spunea el, cu precizarea ca se facea supozitia ca ii place varf retras. Dar ai dreptate, la 4-3-3 trebuie sa faci nitel efort sa si cobori, sa acoperi partea dreapta, deci nu e ideal pentru 4-3-3.
    @placuta: asezarea e perfecta, ai nimerit-o 100% (parerea mea).
    Ronny - la ce ne-a aratat pana acum nu pare varf de careu. Pare ideal pentru 4-3-3, coboara suficient, are viteza, intra pe mijloc repede. Daca va fi constant va fi titular.
    Renan - singura pozitie pe care a confirmat e cea actuala - un al doilea inchizator. De remarcat: cu cat intra mai pe mijloc, cu atat joaca mai rau. Deci ori ramane unde e acum, ori intra pe extrema unde a mai jucat.
    Peralta - irecuperabil (parerea mea) - varsta e cauza.
    Sougou - joaca bine pe extrema dar, opus lui Renan, cu cat intra mai pe centru cu atat e mai pericol!
    Sare - e favoritul meu (nu si impertinenta lui). Imi amintesc cat de bine a jucat si fundas stanga si extrema stanga si inchizator! Cand a jucat inchizator (nu stiu adca va amintiti) venea dupa o perioada in care Muresan era intr-o pasa proasta (mai pe sleau: era praf). Intrarea lui Sare la inchidere a fost o revelatie pentru mine. Sper din toata inima ca baiatul asta sa-si revina, e un mare talent.
    Pana la urma PUNCTUL NEVRALGIC este, asa cum bine zicea placuta, pozitia lui Peralta. Nu vad pe nimeni acolo, nici macar pe Peralta (sic!), dar ca si solutie provizorie pot sta acolo De Zerbi sau Renan. Da, Renan, cu toata consecinta pozitionarii centrale.
    Anyway, la lotul actual (cu revenirea lui De Zerbi si Sare) eu vad un 4-2-3-1 cu Renan, Muresan - B.Sare (Ronny), De Zerbi, Sougou - Weldon

    RăspundețiȘtergere
  9. La cat de des foloseste Costa acelasi prim 11, deja nici nu mai stiu ce joaca ceilalti din lot! :) Eu mi-as dori sa-i vad jucand si pe Negrut, Rui Pedro, Celestino, Hora , Nicoara sau Rada, macar in meciurile cu echipele mai slab cotate. Un jucator tanar are nevoie de jocuri pentru a creste ca valoare (Negrut, Pedro, Hora, Nicoara) si doar asa poate ajunge la valoarea jucatorilor "consacrati" deja. Din pacate, remarcai si tu, la CFR nu li se dau prea multe sanse tinerilor, preferandu-se varianta imprumuturilor la alte echipe sau la "satelit" (Bus, Batin, Negrut etc), probabil si din cauza presiunii permanente existente asupra staff-ului tehnic.
    Totusi, am sa fac si eu un exercitiu de imaginatie: sunt Mandorlini si rotesc jucatorii de la meci la meci, astfel ca in meciul cu Astra voi incepe cu urmatorul 11: Fernandes - Maftei, Cadu, Rada, Panin - Hora, Sare, Celestino, Negrut (Nicoara) - Pedro, Weldon.
    Va las pe voi sa dati pronosticurile. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dantesc - Și eu m-am gândit că Rui Pedro n-o fi fost adus degraba, că trebuie să dețină ceva calități. Poate ar fi bine să fie folosit cam 30 minute în repriza a doua, nu numai 10-15 minute, să vedem cam unde și-ar găsi locul. Adică să i se ofere cam atâtea șanse câte a avut Hora.
    @superman1 - Dacă n-ar fi atât de aproape să se renunțe la el și n-ar fi atât de fragil, și eu aș zice că postul Peralta poate fi făcut de De Zerbi. Cu Mureșan și Renan în spatele lui nici nu cred că ar mai fi foarte important să facă și faza defensivă! Avantajul imens față de Peralta este că Roberto poate pune mingea pe poartă, nu continuă faza doar cu pase la coechipieri.
    Oricum, chiar dacă Jorge Costa se va gândi să încerce și un alt sistem în perioada de iarnă, nu cred că va renunța de tot la 4-3-3. Și atunci, ceva-mi spune că pe DVD-uri deja se caută un om cât mai potrivit pentru poziția Peralta! Dar nu știu cine-ți rezolvă acel rol de coordonator pe 100.000 - 150.000 euro salariu!...

    RăspundețiȘtergere
  11. @dan.f - Păi tu ai fi cel mai mare dușman al lui Paszkany cu ideile tale! :) Tu sacrifici rezultatele pe moment pentru creșterea și educarea unor tineri, pentru formarea unei echipe de succes peste 2-3 ani! Mult, dom'le, mult! La CFR cuvântul de ordine este ACUM (dacă nu se poate ieri)...

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Superman1: Ronny a jucat cu atâta ardoare, încât a lăsat impresia că este pus unde se pricepe mai bine.
    dar fii atent la o chestie: ia toate golurile sale, plus ocaziile de gol, plus pasele de gol, și vezi unde era.
    de fiecare dată, în postura de vârf de careu.
    este un vârf de careu, însă nu la fel de artist ca Weldon.
    dar cu o atitudine de nota 10 – adică are exact ceea ce le lipsește jucătorilor noștri.
    după mine, e jucătorul-cheie în acest sezon.

    RăspundețiȘtergere
  13. @CJ-07-CFR: Hmm...ma gandeam eu ca exista un motiv pentru care nu ma mai saluta! :) Din pacate, asa este...rabdarea nu e una din virtutile lui Arpy (daca o fi avand vreuna). Totusi, pana una-alta, omului i-au cam reusit mutarile, dovada stand cele 7 trofee si "maruntisul" luat din transferuri gen Pereira, Deac, Traore etc. Sper sa-i iasa si anul acesta, a trecut un an de cand n-am mai luat nici un trofeu!!! :(

    RăspundețiȘtergere
  14. @lex - Zici tu ceva! Dacă tot nu e vârf împins, și-i place să vină să-și ia mingile mai din spate, s-ar putea încerca cu Weldon pe poziția lui Peralta și cu Ronny vârf de atac! iar cei doi pot face schimburi repetate de posturi, similar cu schimbările de părți pe care le mai fac extremele. Cum ziceam, aportul lor defensiv nu e decisiv (acoperiți de Mureșan și Renan), dar poate fi făcut mai ușor decât în cazul lui Peralta, pentru că și Ronny și Weldon au viteză mai mare. Cu o singură precizare: Ronny se consumă fantastic din primul minut și se cam stinge după o repriză (vezi meciul de la Sibiu)!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Lex: o sa fiu mai atent. N-am realizat treaba asta.
    @placuta: asa e, pe De Zerbi nu ne putem baza. Bate vantul mai tare sau stranuta vreun steward si e gata - pe tusa 3 saptamani.
    Deci intrebarea zilei este - de unde luam un Sinmartean?

    RăspundețiȘtergere
  16. @superman - Să-ți aduc aminte de obsesia mea? :) Împrumutarea lui Dubarbier pentru extrema stângă cred că ar reduce foarte mult din ”arderea buzei” după un Peralta! Cu Sougou pe dreapta și Dubarbier pe stânga cred că putem merge și cu o soluție mai puțin ideală pe postul de mijlocaș ofensiv (Celestino - că pare box to box, Peralta, Renan - mai în față și Bakary Sare în locul lui, Bastos - dacă se trezește, De Zerbi - dacă rămâne, Hora - dacă învață puțină tactică).
    La împrumutul lui Tomas Costa mi-e greu să mă gândesc, pentru că el este deocamdată peste ocean (dar nu se știe niciodată, e totuși filiera Porto!). Cât despre ”Sânmărteanul” găsit de conducere, vom afla probabil imediat după meciul cu Astra.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oricum am invarti-o tot la alt sistem ajungem decat 4-3-3, in schimb Costa, sunt sigur, nu va incerca altceva, nici acum, nici in pauza de iarna, n-o sa riste nimic daca e in grafic cu punctele adunate in acest tur.Asa ca ia sa vedem niste variante de echipa in sistemul in care vom juca in continuare:

    Beto-Panin,Cadu,Piccolo,Renan-G.Muresan,Peralta,De Zerbi-Sougou,Weldon,Ronny
    Nu prea cred ca o sa joace vreodata aceasta echipa, dar l-am sacrificat pe Camora, poate asa s-ar lega un pic jocul la mijloc.

    Beto-Panin,Cadu,Piccolo,Camora-G.Muresan,Renan,Ronny-Sougou,Weldon,Negrut
    Daca tot cautam un alt Peralta, nu vad de ce nu l-am incerca acolo pe Ronny, din moment ce si postul de extrema stanga e ceva nou pentru el si se descurca, poate ca la ambitia lui ar lumina un pic jocul si ca mijlocas.Pe stanga trebuie fortat Negrut, e la o varsta la care ori face saltul, ori va deveni un alt fotbalist mediocru de prima liga.Eu n-am incredere in viitorul unor Hora,Rui Pedro,Nicoara, la o varsta de 23-25 de ani nu te mai poti numi speranta,te impui sau ramaii de umplutura.

    RăspundețiȘtergere
  18. @caneto: il sacrifici pe Camora in favoarea lui Peralta? Nu ti se pare cam riscant la ce (cate) meciuri nereusite a facut Peralta in ultima vreme? Dar daca intra B. Sare in paine? Sare poate oricand sa stea si fundas stanga si mijlocas stanga.
    @placuta: nu stiu ce sa zic. N-am sa uit niciodata golul dat de Dubarbier, in Gruia, impotriva Gloriei Buzau (2-1 parca a fost la final), dupa ce a a driblat vreo 3-4 adversari si a tras din afara careului. Mai este "acel" Dubarbier pe care-l stiam? Mai are motivatia sa faca performanta? Mai e comestibila supa reincalzita? Cam nimeni nu e in favoarea repatrierii jucatorilor plecati. Singurii care ar merita repatriati sunt Traore si Culio...

    RăspundețiȘtergere
  19. daca Steaua trage tare deseara vor avea o viteza in minus la meciul de sambata cu noi, mai ales ca noi vom avea 2 zile de repaus in plus (si un meci mai putin disputat- Steaua a a jucat si cu Shalke). la ora meciului temperatura va fi de 1-3 grade (estimarea mea, in conditiile in care maxima zilei va fi de 9 grade si minima noaptea de -3). plus ca acum se confrunta cu multi indisponibili si, teoretic, ar trebui sa fie si mai multi la meciul cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  20. am uitat un amanunt: Steaua ne este datoare. in sezonul trecut ne-am facut ca jucam fotbal in retur, in Gruia, ca sa prinda Steaua loc de cupe europene ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. @superman- eu pun forma slaba a lui Peralta pe seama lipsei unui coleg combinativ din linia de mijloc.M-am gandit si la Sare,dar in opinia mea n-ar putea intra decat pe postul ocupat la mijloc de Renan, imi place cum joaca la constructie,insa pe faza de aparare este sub Muresan,Renan,Celestino si Kivuvu.Nu stiu, poate e numai impresia mea, tot turul Muresan a fost bunicel la recuperare, in rest mi s-a parut atat de rigid,stangaci,greoi in miscari cum nu l-am vazut niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asta cu Steaua nu stiu ce sa zic :) Sigur vom afla inainte de meci de-o fost vreun targ,pentru ca Becali n-o sa se poata abtine sa nu declare pe la televiziuni ca nu-l intereseaza meciul deoarece stie deja scorul :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Una peste alta, cred ca Celestino este mai indicat in locul lui Peralta. Trage bine si din afara careului, lucru pe care Peralta nu-l face (cred ca are scris in buletin treaba asta), plus ca aduce un plus de prospetime (efectul "banca de rezerve").

    Eu asa vad echipa in meciul cu STeaua - cea pictata de cj07 dar cu Celestino in locul lui Peralta.

    RăspundețiȘtergere
  24. 'Neața! Încă nu-i gata echipa campioană? :)
    @caneto - la Camora se poate renunța numai când e suspendat (Renan fundaș stânga, Sare în locul lui Renan).
    - ideea cu Ronny pe postul lui Peralta ”mi s-a arătat” și mie aseară, dar cu condiția să avem extremă stânga de nivelul lui Sougou
    - dacă rămâne sistemul 4-3-3, nu cred că lasă Paszkany postul lui Peralta descoperit! Sigur vine cineva în iarnă
    - hmmm. e posibil ca și Rui Pedro să nu treacă de nivelul lui Hora și Nicoară
    - acolo cred și eu că s-a rupt filmul lui Peralta: lipsa unui mijlocaș de sprijin! speram să-l ajute mai mult Renan la combinații, dar Renan nu se avântă prea tare (mai ales în prima repriză! vezi meciul cu Mioveni)
    - nu ce declară Becali despre scor (Steaua-CFR) e important, ci declarațiile lui Porumboiu!!! :)
    @superman - nu uita că am vrut să reîncălzim ”ciorba” Deac! Eu îl consider pe Dubarbier măcar mai inteligent dpdv fotbalistic decât Deac. Chiar dacă nu joacă la Lorient, măcar face antrenamente profesioniste. Când a plecat era disperat să plece, pote acum e disperat să joace! Contează însă mult ce salariu ar trebui să-i achite CFR. Dacă e prea scump, mai bine mergem pe Negruț.
    - sper să batem Steaua fără să se lase impresia că și-au dat autogol. :) Ar fi păcat și de J Costa să fie primul antrenor care bate Steaua pe Arena Națională (atenție, a expirat blestemul Ghencea!) și să ia alții laurii.

    RăspundețiȘtergere
  25. @superman - Așa ar arăta echipa la București, cu Celestino. Dar sunt curios dacă va fi inclus și De Zerbi pe lista de rezerve! Pentru orice eventualitate. Chiar tu spuneai că presimți folosirea lui.

    RăspundețiȘtergere
  26. Celestino sau De Zerbi. As incepe cu Celestino, as incheia cu De Zerbi. Si Hora e o solutie de avarie.

    Dar la pronosticuri nu va bagati? hai, ca nu va pica steaua din frunte daca gresiti. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu cred că le dăm mai mult de 4-1! Și asta dacă e Kapetanos îm formă, chiar dacă joacă numai un sfert de oră... :) Ideea este că, dacă-i batem, măcar să-i batem clar. Acel 4-1 contra Rapidului, replicat cu Steaua.

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi pare rau 07, va fi doar 2-1 pentru noi, asa a zis albusibiu pe mysport,ai observat probabil si tu ca nu prea da gres in ultima perioada :)
    Eu nici nu ma mai strofoc, ma iau dupa el :)

    RăspundețiȘtergere
  29. nu prea cred ca ne va da Steaua gol. daca dam gol nu cred ca ne vom hazarda sa atacam in continuare, desi pe contraatac e posibil sa-i prindem. ma hazardez deci la un 1-3 (minim un gol dam din penalty)

    RăspundețiȘtergere
  30. @superman-un 1-3 ar bate la ochi :)fix atat s-a terminat ultimul meci in Gruia.daca se inseala albu atunci eu zic 0-3.

    RăspundețiȘtergere
  31. marcatori Sougou 2, plus Cadu la un corner.

    RăspundețiȘtergere
  32. :)Nu m-as baza atat de mult pe reciprocitate avand in vedere ca stelutza a jucat aici doua meciuri pentru si in Europa League ,poate in inchirierea stadionului se gaseste acea reglare de conturi

    RăspundețiȘtergere
  33. @Anonim - Ooops! Neplăcută variantă! Înseamnă că iar trebuie brazilienii, portughezii, senegalezii noștri să muncească pentru o victorie ca în Antarctica!... :)

    RăspundețiȘtergere
  34. No asta e :) eu numa' ziceam...n-am dat cu parul...
    Dantesc

    RăspundețiȘtergere
  35. stai putin! cum adica s-a consumat reciprocitatea ca au jucat in Gruia? Pai si pentru aia trebuie sa ramana datori ca doar n-a fost o afacere pentru club. Ca imediat ma enervez si spun si eu 0-3. Pentru noi, evident... ! :)

    PS daca va amintiti, dupa pupe si plecaciuni ca urmare a gazduirii ros-albastrilor in Gruia, s-a lasat cu semi-scandal - ca ne pare rau ca i-am primit in Gruia (a comentat Gigi ceva legat de arbitrajele pro-CFR)

    RăspundețiȘtergere
  36. 07, care-i recordul mondial la numar de comentarii la un articol de pe blog (all-time) ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Păi, pentru blogurile serioase, cred că-i undeva pe la 36-37 comentarii... :)

    RăspundețiȘtergere
  38. 38, că a postat și 07 între timp.
    adică 39, cu postarea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu zic ca 40 e numarul corect :)

    RăspundețiȘtergere
  40. no 1-3..de'amu totul depinde de noi ...hai CFR !

    RăspundețiȘtergere