Pagini

luni, 19 decembrie 2011

Ne dă ori nu ne dă?

Arpad Paszkany, privind în sus, dar nu la Dinamo...

17 comentarii:

  1. Stai linistit ca tot primim noi ceva ...Amu' ramane sa vedem si ce anume :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Văd că Jorge Costa nu cere nimic. Zice că-i mulțumit cu ce are! Io-s de acord să păstreze ce are (inclusiv norocul), dar n-ar fi rău să-l ”supere” Paszkany cu vreo 2 jucători buni. Nu vreau să cobesc, dar în retur poate ploua cu suspendări. Și de accidentări am cam fost feriți în tur (doar Maftei, De Zerbi, Celestino). În retur trebuie să marcăm gol după gol, așa că încă un atacant care știe mirosi poarta n-ar strica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa meciul cu Astra, atat Paszkany cat si I.Muresan au declarat ca lotul este numeros,foarte bun, e nevoie de omogenizare, nu facem transferuri in pauza de iarna, maximum un mijlocas, etc.
    Intrebare: cele 4-5 transferuri perfectate(dupa presimtirea mea :D) vor fi anuntate inainte sau dupa anul nou?
    Ca lotul asta stufos se va subtia la iarna. Probabil De Zerbi, Rada, E.Kone, posibil Maftei, Kivuvu si doamne feri Piccolo ori Muresan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe principiul "echipa castigatoare nu se schimba", probabil ca nu vom vedea prea multe transferuri. De fapt, inclin sa cred ca vor fi maxim 3, dupa declaratiile conducatorilor ceferisti legate de lotul actual. Si, in buna traditie ardeleneasca (sau ungureasca, daca unii asa vor) cu care ne-am obisnuit deja la CFR, sunt convins ca Arpi deja are mijlocasul de creatie, sper sa-l aflam si noi cat mai curand.
    In rest, as mai opta doar pentru un fundas stanga si un Weldon 2, in caz ca primul se accidenteaza sau, caz concret, vede din tribuna vreo 4 etape...
    Ramane, deci, sa-i uram "fir intins" boss-ului din Gruia, sa pescuiasca pestisorul de aur!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan, fundaș stânga dorești? În locul lui Camora? Sau ai vrut să spui extremă/mijlocaș stânga?
    Eu cred că vor veni cel puțin doi jucători liberi de contract, care vor accepta un salariu de maxim 150.000 euro pe lună. Sau poate unul dintre ei vine împrumut de la Porto.

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze Dinule, vroiam sa spun fundas dreapta. Lionn inca nu se ridica la nivelul lui Camora, iar Pana nu stiu cat ne mai poate ajuta, in meciurile cu adversari rapizi aratandu-si varsta...
    Cat despre jucatorii care vor veni, sunt perfect de acord cu tine: liberi de contract. Cred ca Arpi a invatat deja cum se fac transferurile cu bani putini si vanzarile pe bani multi, deci asta e reteta care o va aplica de acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit pe CityNews un interviu cu Costa. Cam subtirel interviul, dar mi-a sarit ceva in ochi: omul locuieste la Cluj fara familie, plecata in urma scandalului binecunoscut, si asta m-a facut sa ma intreb daca nu cumva exista sanse ca Mister sa nu se reintoarca la Cluj...

    RăspundețiȘtergere
  8. CFR are doi mijlocași de creație foarte buni, De Zerbi și Bastos, nu-i trebuie altul.
    îi trebuie doar așezare în teren în conformitate cu caracteristicile jucătorilor.
    iar în modulul 1-4-3-3 nu există mijlocaș de creație.

    ce tâmpenie să-l împrumute pe Nicoară!
    era singura rezervă a lui Ronny (sau invers).
    Bastos e doar o glumă pe acel post.
    pentru că posturile de mijlocaș central erau ocupate de Mureșan (corect) și Dică (incorect), Cîrțu l-a pus pe Bastos ca extremă dreaptă, apoi extremă stângă, cu rezultate total aiurea.
    iar cei care au urmat au preluat, prostește, această poziționare.
    eu aștept ca Costa (?) să se prindă că locul lui Bastos e în centru, nu pe margini.

    RăspundețiȘtergere
  9. lex, eu am impresia că sistemul 4-3-3 e puțin alterat la Costa. Cei trei mijlocași se situează pe paliere diferite, cu Peralta cel mai avansat. Probabil din prudență, Renan tinde să rămână mai în spate, mai aproape de Mureșan decât de Peralta, deși în faza ofensivă cred că ar trebui să fie mai agresiv, partener de un-doi-uri cu Sixto. Ar rămâne Mureșan să-i acopere. Pe Basto al tău nu-l văd (în sistemul lui Costa) decât pe postul lui Peralta. Adică exact unde l-a folosit într-un meci și apoi l-a schimbat după o jumătate de oră. La Bastos e mai greu să-i scoți cheful de fotbal la iveală, decât să-i găsești un post pe teren.
    Dacă e împrumutat Nicoară, poate fi un indiciu că va fi adus cineva pe postul de mijlocaș/extremă stânga! Eu tot sper la Dubarbier, împrumut de la Lorient.

    RăspundețiȘtergere
  10. Posturi inca insuficient sau convingator acoperite: fundas dreapta, stoper, mijlocas central si extrema stanga. Teoretic echipa si fara transferuri ar trebui sa joace mult mai bine, sa se omogenizeze lotul, sa se prinda si Costa de posibilitatile adversarilor si de cele ale propriilor jucatori. Dar, putem sa jucam mai bine si sa nu facem la fel de multe puncte precum in tur. De aceea, mi.as dori sa jucam mult, mult mai bine, astfel incat sa depasim elementul sansa. Astept vesti bune in saptamanile urmatoare. Suntem in grafic, poate prea sus pentru un an totusi de tranzitie, dar daca suntem aici, sa continuam sa ii necajim pe invidiosi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acestia sunt jucatorii monitorizati in tur. Lista provine de la o doamna angajata care ar prefera sa fie pensata maruntel pe tot corpul iar apoi picata cu ceara decat sa-si faca public numele asadar nici eu nu pot. Mai pot adauga ca s-au purtat negocieri intense cu Reges, s-ar putea sa ajunga in Gruia daca nu e deturnat de nemti ori cine mai stie cine. De asemenea cei din lista sunt dependenti si de un eventual imprumut al lui Djalma. Discutii cu Porto au fost si mai sunt inca pt Miguel Lopes.
    Iata si monitorizatii.
    Ivo Pinto, André Pinto, Kalidou Coulibaly Yero, Ivanildo, Pimenta, Sami, Carlos Fonseca, Flavio Ferreira, Marcos Paulo, Tiago Terroso, Milos Obradovic, Josiel Alves de Oliveira, Bruno Moraes, Hugo Vieira, Pedro Moreira.

    Din lista asta am priceput ca se vizeaza trei posturi fundas dreapta, mijlocas de constructie si atacant stanga.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aiaiaiaiai 07, acum sa vedem cat de cunoscut ti-e blogu’, cat timp trebuie sa ajunga stirea pe gsp :)
    Mai bine sterge urgent postarea lui anonim ca ni-i fura pe toti jiji :)
    Nasol, ca si cum ti-ar sopti cineva cine-i criminalul, la inceputul filmului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mamaaaa, ce lista lunga!!! Cu tot respectul pt "anonim", dar ma indoiesc ca "o doamna angajata" ar putea avea acces la asemenea informatii. Mi se pare prea de tot sa gasesti scrisoarea lui Arpi catre Mosu' asa, ca pe "o scrisoare pierduta"...

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut, băieți! Trebuie să recunosc că nu prea urmăresc fotbalul extern, așa că numele de pe listă m-au lăsat în ceață. Trebuie să văd care pe unde joacă, pe ce post și cât valorează pe transfermarkt. Cel mai important e că posturile menționate de Anonim sunt și cele identificate de suporteri ca având oarecare probleme. ulise3223 mai ”cere” și un fundaș central, dar dacă CFR nu are acest post pe lista de priorități, s-ar putea ca acesta să fie indiciul că Piccolo va rămâne! Piccolo a mai avut câteva ezitări, dar vreau să remarc un lucru îmbucurător: de când s-a refăcut perechea Cadu-Piccolo, n-am mai văzut defazări la jocul la ofsaid! Aspect foarte-foarte-foarte important, zic eu! Nu mai luăm goluri ca cel al lui Dănciulescu, de exemplu.
    @caneto - S-ar putea ca cineva să mai arunce câte o geană pe blogul meu. Recent am citit un articol pe unul dintre cele două site-uri majore de sport (nu mai caut acum pe care), în care se făcea o paralelă între procentajele obținute de antrenorii CFR-ului în primele lor 18 etape la CFR! Dacă-ți aduci aminte, eu calculasem într-o postare procentajul pe toată cariera lor la CFR. Dantesc, și apoi superman, mi-au sugerat să calculez pe același număr de meciuri. Eu n-am făut asta, dar e foarte posibil ca altcineva să fi prins ”inspirația” din zbor” :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu bag mana in foc pentru lista, dar e extrem de plauzibila. Sunt toti jucatori la echipe portugheze si acopera posturi deficitare la CFR. De regula cand se fac transferuri CFR are lista lunga din care ia ce poate. E posibil ca multi din lista sa nu fie vizati pentru pauza de iarna. Am verificat si eu transfermarkt si am descoperit ca cei mai multi isi termina contractele in vara. Asta iar se potriveste modelului recent de vanare a jucatorilor. Cu cei ce devin liberi la vara cam acum trebuie semnat.
    Am sa incerc sa caut si ceva clipulete video.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am unul. un clip am uitat sa dau linkul
    http://www.youtube.com/watch?v=nBvd5XAQ2EA

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesanta lista. Daca aducem jucatori de mare valoare pe acele 3 posturi, echipa va arata si mai bine. Adaugam omogenizarea de iarna, si astfel sunt perspective luminoase in primavara!

    RăspundețiȘtergere