Pagini

marți, 6 decembrie 2011

Sugestie pentru blogroll

Dați click!
Am dat peste un site interesant, bine pus la punct, actualizat în avans...

8 comentarii:

  1. beee-ton! buna asta cu "cautoi" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. 1-3 e un scor perfect pentru noi...dar eu nu sunt atat de optimist dupa ce am vazut meciul de aseara din Groapa... M-am bucurat de victoria Stelei din 2 motive: ne-am apropiat de Dinamo si, cel mai important, a fost un semnal clar de alarma pentru CFR. Sunt convins ca va fi un meci greu, sper sa iesim cu fruntea sus din el! FORZA CFR!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate dane dar nu uita o chestie - dinamo a inceput meciul convinsa de relatiile lor excelente de joc si de faptul ca le va iesi jocul impotriva unei echipe fara busola. tocmai din cauza ca a castigat steaua ieri, eu mizez pe victoria CFR-ului in meciul de sambata. dar cred ca trebuie sa ne aparam cuminte in prima repriza si sa nu cautam sa dominam pentru ca asta le va deschide calea catre singura lor sansa: sa inscrie pe contra-atac. cine va avea mai multa rabdare va inscrie primul. si cine va inscrie primul va castiga. eu asa vad meciul de sambata.

    RăspundețiȘtergere
  4. doar puțin mai aveam și muream de râs :D :D :D

    despre Dinamo-Steaua:
    a fost o victorie a motivației superioare.
    nici vorbă de vreo asemănare cu Steaua-CFR, când Steaua nu va fi motivată, iar CFR s-ar putea să fie motivată (cu condiția ca cineva să-i mintă pe jucători că Steaua ar fi o echipă bună).

    RăspundețiȘtergere
  5. Q's:
    - avem vreun suspendat sambata?
    - e disponibil De Zerbi?
    - e in lot B. Sare?
    - steaua are suspendati/indisponibili?

    PS ce frumos ar fi sa le punem Sare pe rana...

    RăspundețiȘtergere
  6. :D ce arbitraj odios. Pe langa cele doua ofsaiduri nesemnalizate la Kapetanos, au mai refuzat 17 penalty-uri Stelei, la henturi clare comise in careu de Beto.
    *&!(%^$#@%^ mor, nu reusesc sa dau in site de numerele castigatoare la tragerea lotoi 6 din 49

    RăspundețiȘtergere
  7. @superman-au avut grija cei aflati in pericol sa-si rezolve problemele la Sibiu, asa ca au stat cu Mioveniul(mai putin Cadu, dar n-a luat galben cu Dacia).
    Am citit o declaratie mai de mult(Costa sau Muresan, nu stiu) in care se spunea ca Sare va fi reprimit in lot de la 1 decembrie, dar nu va fi folosit decat din retur.

    RăspundețiȘtergere
  8. De Zerbi va fi in lot? Placuta, cauta pe siteul tau din viitor si vezi daca a fost in lot.

    RăspundețiȘtergere