Pagini

marți, 29 martie 2011

Schimbare după ora de primăvară


Deşi flacăra vişinie m-a sfătuit chiar azi să nu cred tot ce mint ziarele, am găsit această declaraţie a patronului CFR într-un cotidian central de bârfă sportivă, pe care vreau s-o iau de bună. Recunosc că mi-a plăcut, mai ales pentru că autorul se referă la echipa din Gruia şi viitorii ei antrenori (pe care nu-i caută), folosind doar termeni SF.

sâmbătă, 26 martie 2011

"Suporter NCN" feat. Iuliu Mureşan


Emisiunea de ieri, de la NCN [devenită recent televiziunea „de casă” a CFR-ului Paszkany – zic unii], avându-l ca invitat pe Iuliu Mureşan, a început bine, ne-a oferit speranţa că într-adevăr se vor pune cărţile pe masă [cu faţa în sus şi nu doar aşii], dar s-a diluat pe parcurs şi s-a încheiat plictisitor.

vineri, 25 martie 2011

Nu otrăviţi echipa cu cianură! - LINK

Am găsit o fotografie superbă, pe un site care nu se ocupă, în mod normal, cu poluarea din fotbal. Felicitări autorilor bannerului pentru concepţie şi realizare. Cele doar câteva minute în care mesajul a putut fi văzut de public, înainte să fie "săltat" de nişte gealaţi gelatinoşi, au fost suficiente pentru a readuce în inima multora dintre noi mândria de a fi suporteri ceferişti! Mulţumesc!

pe
Lupta pentru Roşia Montană


Spitalul de irecuperare

(adaptare după ideea lui caneto)

joi, 24 martie 2011

Primul portughez pensionat de la Căile Ferate Române

Foamea de trofee a făcut ca CFR-ul lui Paszkany să nu scoată la pensie jucători reprezentativi, dar consideraţi depăşiţi de evenimente şi pretenţii, preferând să-i ejecteze prin judeţe vecine sau ţări îndepărtate şi să aducă în locul lor "prospături", de prea multe ori moarte. Anca, Coroian, Tony...
Doar Minteuan şi-a încuiat ghetele în deal, forţat şi înainte de vreme, fără onorurile vreunui meci de retragere. Ar mai avea şanse Cristi Panin (deşi eu nu-i dau prea multe; mai poate juca ani buni la UTA, dacă nu mai ţine pasul la CFR) şi, dacă semnează prelungirea contractului, căpitanul navei portugheze care a descoperit acum 5 ani Clujul, Ricardo Cadu. Indiferent câte autogoluri şi schimbări de antrenori i se pun în cârcă, cred că fundaşul portughez merită să intre în istoria clubului, în acel Hall of Fame feroviar întrerupt de ceva vreme. Nu de alta, dar ce vor zice copiii copiilor noştri când vor vedea lângă vitrina cu multitudinea de trofee numai bustul generos al lui Iuliu Mureşan?

luni, 21 martie 2011

Alt obiectiv ratat

În urma unui meci disputat ieri în Gruia, echipa Sportul Studenţesc a reuşit să elimine campioana CFR Cluj din lupta pentru evitarea retrogradării, cu scorul de 3-2 la general. Bucureştenii s-au instalat astfel confortabil pe ultimul loc al clasamentului, cu mare avans faţă de principalele urmăritoare. În imagine, bucuria oaspeţilor, în contrast cu amărăciunea eroului negativ la gazdelor, Gabi Mureşan (numai  un gol şi un şut ca o pasă de gol), consolat de eroul neutru al campionatului, Cristi Bud.

sâmbătă, 19 martie 2011

CFR cu spam în frunte

Motto:newsletter is a regularly distributed publication generally about one main topic that is of interest to its subscribersNewspapers and leaflets are types of newsletters. Additionally, newsletters delivered electronically via email (e-Newsletters) have gained rapid acceptance for the same reasons email in general has gained popularity over printed correspondence [wikipedia].


Acum ceva vreme mi-am făcut (gratis, dar obligat) un cont pe Mysport.ro, mi-am selectat sigla FC CFR 1907 Cluj (România, judeţul Cluj, municipiul Cluj-Napoca, cartierul Gruia), numai ca să pot comenta nebunele cu pupincuriştii şi anti7trofeiştii de pe cfrmania.ro, pagina de net dedicată echipei de mai sus de către Gazeta sporturilor, cotidian central, bucalian. Uuuf, lungă frază!

vineri, 18 martie 2011

Tunar"U"l - LINK

de CJ-07-CFR
pe ovidiublag

Probabil am să enervez, irit sau chiar oripilez pe unii dintre suporterii ceferiști prin demersul meu literar anormal din această lume fotbalistică normală. Cu toate că sunt ceferist, vă spun din capul locului că ieri am publicat un text despre un fost vecin (U-ist!), care mi-a fost tare drag și a cărui dispariție continui s-o regret.
Dacă vă consideraţîn primul rând clujeni, dacă sunteţi ceferişti neorbiţi de ură, dacă nu obişnuiţi să daţîntâi cu pietre şi să vă cereţi scuze mai apoi, vă invit să-l citiţi. Cu siguranţă veţi ajunge la concluzia că la fel aş fi scris şi dacă eroul din poveste ar fi fost ceferist. Singurele lucruri care s-ar fi modificat ar fi fost titlul şi faptul că poate aş fi scris articolul mai devreme.
Dacăîn schimb, dragostea pentru CFR vă este alimentată numai de ura pentru Universitatea, mai bine nu daţi click pe titlu. Daţi click pe "x"-ul din colţ, ieşiţi de pe blog (eventual înjurându-mă zdravăn) şi evitaţi să mă mai vizitaţi vreodată.
Vă mulţumesc, indiferent de varianta aleasă!

luni, 14 martie 2011

CFR - echipă greu de ucis, uşor de sinucis [Astra Ploieşti - CFR Cluj 1-1]

N-am reuşit să batem (nici) Astra Ploieşti, în ciuda faptului că suntem mai campioni şi am dominat copios minutul 3 al întâlnirii! Dar, hai să nu le răpesc plăcerea de a afla la sfârşit rezultatul celor care încă nu ştiu că partida s-a încheiat 1-1 şi să le povestesc meciul de la Ploieşti, într-un format moderat laconic. Cât de mult (ne)fotbal s-a jucat, o să-şi dea seama din fazele pe care le-am consemnat...

duminică, 13 martie 2011

Ne-au adus între 7 şi 11 trofee

Nu ştiu cum arată sâmburii de adevăr (or fi precum tatuajul cu capul de drac în mărime naturală de care pomenea de-a dura lex într-o postare de pe blogul său), dar dacă există în realitate, înseamnă că anul acesta au acordat total eronat premii Oscar pentru Spiciul chingului! Gurile rele, cu urechi bune, tastează bârfa că Răzvan Lucescu ar fi fost ofertat de CFR Cluj în cazul unui eşec al României în meciul secolului contra Bosniei. Ce s-ar întâmpla, în consecinţă, cu Alin Minteuan? Probabil s-ar transforma din al doilea Guardiola într-un Guardiola secund şi ar continua să fure meserie de la următorii antrenori ai CFR-ului.
And the Oscar goes to?...

miercuri, 9 martie 2011

Ne-a purtat sâmbăta trecută

marți, 8 martie 2011

"Fiara" a murit; trăiască fiara!

Fostul tehnician al echipei CFR Cluj, Sorin "Basel" Cârţu,
a ajuns în Ghencea, la pachet cu noua bancă de rezerve,
mult mai zgârcită în plexiglas, dar la fel de nesigură

luni, 7 martie 2011

sâmbătă, 5 martie 2011

Nici nu ştim exact cine ne-a bătut


scor final: 1-2

joi, 3 martie 2011

Hai cu golul!

Suporterii CFR
care au convingerea că ceva nu e în regulă în fotografia de mai jos ...





... se pot exprima aici:


Mulţumesc! Sunteţi de milioane!

miercuri, 2 martie 2011