Pagini

marți, 25 ianuarie 2011

Ce amicali am fost! [CFR Cluj - Metalurg Donetsk 2-4]


Cum simt, aşa vă scriu. N-am să las nicio speranţă de 2,50 bani să-mi ameţească simţurile şi să-mi toarne alcool metilic în privirea retrospectivă. Pur şi simplu mi se face rău când văd CFR-ul reedintând cu încăpăţânare meciurile jalnice din turul campionatului şi pe terenurile de antrenament din Antalya (sau Gallipoli?). Campioana României şi echipa noastră de suflet, Dragă CFR 1907 Cluj, şi-a dorit azi mai puţin victoria / a dat mai puţină importanţă rezultatului / s-a aflat mai la început de pregătiri cu mingea / a fost mai ghinionistă / a fost mult mai defavorizată de terenul impracticabil / etc. la 8 culcat... decât ocupanta locului 10 din Ucraina, Oţelul Donetsk. Ieri am reuşit să le dăm 2 boabe ucrainienilor, în timp ce dânşii s-au limitat să ne cace 4 goluri de onoare.

marți, 18 ianuarie 2011

E nevoie de CFR 2?


În ultima vreme se vehiculează insistent şi cu oarecare pompă ştirea referitoare la reloadănirea proiectului CFR 2. Echipa a doua n-a apucat nici măcar să sucombe de-a binelea - a fost mai degrabă îngropată în comă - rigiditatea cadaverică instalându-se numai în unele meciuri decisive, pierdute în mod... normal, firesc!

joi, 6 ianuarie 2011

Paşa Culio


Mult mai tristă şi mai deprimantă decât scumpirea carburanţilor cu 100%  ştirea transferului argentinianului Juan Emmanuel Culio, împăratul de la mijlocul-stânga CFR-ului, la Galatasaray Istanbul, echipa turcă de prima mână antrenată de Gică Hagi. După 3 ani şi  1 pe 2, timp în care şi-a zidit o carieră respectabilă de fotbalist în Gruia, "Liga lui Mitică" şi în Europa, Culio dă luşcoşul à la Cluj pe baclavale.